Beleolvasok

Szexi alku

Flynn

„Kéjes és pajkos.” – Aaly and the Books
 
„Vicces és szexi.” – BJ’s Book Blog
 
„Ami Vegasban történik, az ott is marad.” Vagy mégsem?
 
Szükségem lenne egy fuvarra – mondtam a Harley Davidsonon ülő szexi idegennek. Három órával később egy kétméteres Marilyn Monroe-hasonmás celebrálta a vegasi esküvőnket.
 
Ez nem szerelem – csupán üzlet. Egy kétségbeesésből kötött házassági egyezség, hogy a karrierem ne menjen tönkre egy pillanat alatt.
 
Persze Flynn Winslow az a dögös, titokzatos férfi, akiért a nők a lelküket is eladnák az ördögnek, de előttem csak a saját célom lebeg. A házasságunk úgyis három hónap múlva, minden kötöttség nélkül véget ér, nem?
 
Vagy minden száznyolcvan fokos fordulatot vesz, amikor össze kell költöznöm Mr. Titokzatossal, a kamuházasságunk pedig feltűnően valóságos formát kezd ölteni? Bárcsak olyan egyszerű lenne, hogy azt mondhatnám magamnak: ne szeress bele a „férjedbe”, Daisy. De úgy tűnik, ha az érzelmek bekavarnak, minden merev elhatározásnak annyi.
 
Max Monroe, a New York Times és a USA Today bestsellerszerző-párosa ezúttal Las Vegasba csábít minket, ahol megtudhatjuk, hogy a sors olykor kiszámíthatatlan, de sosem következetlen. A Winslow testvérek pedig sosem okoznak csalódást.
 
 
„Szédületesen édes és vicces.” – Harlequin Junkie
 
„A humor keveredik a forró szenvedéllyel.” – About that Story

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

13 497 Ft

675 pont

Vélemények (2)

5

1 értékelés

3

1 értékelés

Brigitta

5

Biandi

3