Gyakran ismételt kérdések

MILYEN TERMÉKEKET FORGALMAZ A DIBOOK?

Kizárólag digitális könyveket (letölthető e-könyveket és a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban letölthető és hallgatható hangoskönyveket) forgalmazunk.

FIGYELEM! Nyomtatott könyveket és CD-n megjelent hangoskönyveket NEM árusítunk. 

MIÉRT NINCS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG A DIBOOKNÁL?

Nálunk azért nincsen szállítási költség, mert kizárólag digitális könyveket (letölthető e-könyveket és a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban letölthető és hallgatható hangoskönyveket) forgalmazunk. A vásárlást követően az e-könyveket a Profilom/E-könyveim menüpontban tudod letölteni, vagy Profilom/Hangoskönyveim menüpontban találod meg a VOIZ Hangoskönyv alkalmazásban beváltható VOIZ kódot.* 

FIGYELEM! Nyomtatott könyveket vagy CD-n megjelent hangoskönyveket, amelyekhez szállítási mód és szállítási költség is kapcsolódna, NEM árusítunk.


* Hangoskönyv-vásárlással kapcsolatban lásd az alábbi GYIK-kérdést: Hogyan tudok HANGOSKÖNYVEKET vásárolni? Mi az a VOIZ Hangoskönyvtár?

HOGYAN TUDOK E-KÖNYVET OLVASNI, HA NINCS E-KÖNYV-OLVASÓ KÉSZÜLÉKEM?

E-KÖNYV-OLVASÁS APPLE OKOSESZKÖZÖN (iPhone, iPad):

Apple készülékeken az Apple Books (iBooks/Könyvek) applikáció használatával könnyen megnyitható bármelyik e-könyv. Ehhez nem kell mást tenni, csak a letöltött fájlra bökni vagy duplán klikkelni. A nálunk kapható formátumok közül az iBooks csak az EPUB fájlok olvasására képes, így EPUB formátumban töltsd le a megvásárolt könyvet. 


E-KÖNYV-OLVASÁS ANDROIDOS OKOSESZKÖZÖN (telefon, tablet):

Androidos készülékeken a Google Play Könyvek applikáció segítségével tudsz e-könyvet olvasni. Ehhez nem kell mást tenni, csak a letöltött fájlra bökni vagy duplán klikkelni. A nálunk kapható formátumok közül a Google Play Könyvek csak az EPUB fájlok olvasására képes, így EPUBb formátumban töltsd le a megvásárolt könyvet. 


E-KÖNYV-OLVASÁS ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPEN, LAPTOPON:

A legegyszerűbb megoldás a Google Play Könyvek használata, amelyet böngészőben tudsz használni, és itt érheted el: https://play.google.com/books. Csak feltöltöd a beszerzett EPUB fájlt a saját gyűjteményedbe, és már olvashatod is. Ennek nagy előnye az is, hogy bármilyen készüléken nyitod meg a böngészőben a gyűjteményed (vagy a Google Play Könyvek applikációt), ugyanott folytathatod az olvasást, ahol abbahagytad.

Az Apple Books (iBooks/Könyvek) applikáció a Macintosh gépen és a Macbookon is megtalálható, így iCloud használata esetén egy megkezdett e-könyv bármely készüléken ott folytatható, ahol egy másikon abbahagytad. 

Ha Windows gépen nem szeretnél böngészőben olvasni, az interneten számtalan, gépre telepíthető programot találhatsz. Ezek egyike az Icecream E-book Reader, amely magyar nyelvű menüvel is rendelkezik, ingyenes és telepítés után azonnal használható. Telepíthető Windows 7, 8, 10 és XP rendszerekre egyaránt. Ezzel akár EPUB, MOBI, FB2, PDF formátumú e-könyvek is olvashatók. A programot innen töltheted le: https://icecreamapps.com/Ebook-Reader/ 

Hasonló az Adobe Digital Editions program is, amellyel szintén a saját gépeden tudsz olvasni e-könyveket. Ez innen tölthető le ingyenesen: https://www.adobe.com/hu/solutions/ebook/digital-editions/download.html

Kotobee Reader szintén rendelkezik magyar nyelvű menüvel, és telepítés után azonnal használható. Ez az olvasó Windowsra és Macintoshra is telepíthető. EPUB olvasására alkalmas. Innen tölthető le: https://www.kotobee.com/en/products/reader


NYERTEM EGY KUPONT, MIRE TUDOM BEVÁLTANI?

Oldalunkon elindítottunk egy szerencsekereket, amivel – ha megpörgeted, és szerencsés vagy – különféle kuponokat nyerhetsz. A nyeremények neveit csak nagyon röviden tudtuk beírni, de íme, mit is jelentenek pontosan:

 • "E-könyvek" + százalék = Annyi százalék kedvezményt nyertél minden e-könyvünkre, amit az "E-könyvek" felirat mellett látsz. 
 • "Hangoskönyvek" + százalék – Annyi százalék kedvezményt nyertél minden hangoskönyvünkre, amit a "Hangoskönyvek" felirat mellett látsz. 
 • kiadó/szerző/sorozat neve + százalék = Az adott kiadó/szerző/sorozat köteteire nyertél kedvezményt.
 • "E-könyvek" + fix forintos összeg = Ha e-könyveket vásárolsz, a teljes kosárösszegből annyi forint kedvezmény vonódik le, amennyit a szerencsekeréken láttál.
 • "Hangoskönyvek" + fix forintos összeg = Ha hangoskönyveket vásárolsz, a teljes kosárösszegből annyi forint kedvezmény vonódik le, amennyit a szerencsekeréken láttál.
 • kiadó/szerző/sorozat neve + fix forintos összeg = Az adott kiadó/szerző/sorozat összes kötetét annyi forinttal kevesebbért tudod megvenni, mint amit a szerencsekeréken láttál.

A kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze, csak teljes árú termékekre válthatók be, és csak a megadott időszakban érvényesek. Egy vásárló egy kupont csak egyszer használhat fel. 

Más kedvezménynek minősül minden akció, ami éppen fut az oldalon, és megtalálható az Akciók menüpontban. Akciós termék minden olyan termék, amelyen akciós matrica (százalékos, fix áras, +1-es, pontgyűjtős) található.

A szerencsekerékkel kapcsolatos adatvédelmi szabályokat az oldal alján lévő Adatvédelmi Tájékoztatóban találod.

MI TUDHATÓ A PONTGYŰJTÉSRŐL?

2022. 10. 01-től a hűségedet pontokkal jutalmazzuk. A DiBook törzsvásárlójaként rengeteg pontot gyűjthetsz, amiket utána be is válthatsz a következő vásárláskor.
 
Hogyan gyűjthetek pontokat?
A Kosárban láthatod, hogy az adott vásárlásod hány pontot ér. Mindig a fizetendő összeg után képződnek a pontok. Alapesetben a fizetendő összeg minden 100 Ft-ja után 5 pont jár, de egy-egy pontgyűjtő akcióban akár dupla pontokat is szerezhetsz majd a vásárlásoddal.
Fizetés után automatikusan jóváírjuk a pontokat a Profilod/Törzsvásárlói ponjaid menüben. Vásárlás előtt is ellenőrizheted az érvényes pontjaidat és azokat is, amelyeket már beváltottál. Külön kiemeljük neked, ha valamelyik pontod hamarosan elévül, illetve erről 10 nappal az elévülés előtt e-mail-értesítést is küldünk. A pontok a vásárlástól számított 1 év után évülnek el.
A pontgyűjtés más kedvezménnyel nem vonható össze, így akciós termékek vásárlása, továbbá kupon- vagy ajándékutalvány-felhasználáskor nem jár pont. Ha viszont az akciós termék mellett teljes árú termék is van a kosaradban, és nem váltasz be kupont vagy ajándékutalványt, akkor a teljes árú termék után járó pontokat megkapod. 
 
Hogyan válthatom be a pontokat?
A pontokat a megrendelési folyamatban tudod beváltani, te határozhatod meg, hogy az összes pontot beváltod-e, vagy csak azok egy részét. Beváltásnál 1 pont 1 Ft-ot ér. 
Pontokat a fizetendő összeg maximum 20%-áig válthatsz be. Ha pontjaid száma meghaladja a fizetendő összeg 20%-át, akkor a rendszer automatikusan a 20%-nak megfelelő pontmennyiségét ajánlja fel neked, annál több pontot nem tudsz megadni. Ha a pontjaid száma nem éri el a fizetendő összeg 20%-át, akkor az összes pontod beváltását ajánlja fel a rendszer. Mindkét esetben dönthetsz úgy, hogy kevesebb pontot váltasz be, mint amennyit a rendszer felajánl. 
Pontokat akciós termékek vásárlásakor is tudsz beváltani, kupon- vagy ajándékutalvány-felhasználás esetén viszont nem.
 
A pontgyűjtésről szóló részletes felhasználási szabályzatot az ÁSZF-ben olvashatod.
 
A regisztrációkor az Adatvédelmi Tájékoztató elfogadásával hozzájárultál ahhoz, hogy a törzsvásárlói pontgyűjtéssel kapcsolatosan – különösen a pontelévülésről – üzenetet küldjünk neked e-mail formájában. 
 
Válogass a folyamatosan bővülő kínálatunkból, gyűjts és válts be pontokat! A pénztárcád örülni fog a kedvezményeknek.

MI TUDHATÓ AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRÓL?

A könyv a legszebb ajándék, az e-könyv pedig a modern korunkban a legjobb dolog, amivel megajándékozhatod szeretteidet, barátaidat. 

 

Ha nem vagy biztos benne, hogy mit választana, lepd meg egy ajándékutalvánnyal!

Négyféle értékben készítettünk ajándékutalványt, hogy az alkalomnak és a pénztárcádnak megfelelően tudj választani közülük.

Az ajándékutalványok egyedileg generált kódot tartalmaznak, ezért vigyázz, hogy véletlenül se kerüljenek illetéktelen kezekbe! Lejárati idő viszont nincs.

Az ajándékozott az ajándékutalványt majd közvetlenül fizetés előtt, a megrendelési folyamatban válthatja be. Nem szükséges egyszerre levásárolnia a teljes összeget, mert a fennmaradó rész sem vész el, a következő vásárláskor felhasználható.

 

Az ajándékutalványokról szóló részletes felhasználási szabályzatot az ÁSZF-ben olvashatod.

 

Ajándékozz e-könyv-utalványt a DiBookon!

MI TUDHATÓ AZ ELŐJEGYZÉSRŐL?

Mire jó az előjegyzés?

Ha előjegyzel egy hamarosan érkező e-könyvet, akkor a megjelenéskor értesítést küldünk neked, valamint betesszük a könyvet a kosaradba is, ezzel is megspórolva számodra egy plusz lépést. De ami a legjobb az egészben, hogy a megjelenést követő 48 órában kedvezményesen vásárolhatod meg az adott elektronikus könyvet. Így érdemes résen lenned!Hogyan működik az előjegyzés?

Az előjegyezhető e-könyveket az Előjegyezhetők menüpontban találod. Csak e-könyveket tudsz előjegyezni, hangoskönyveket nem. 

Az e-könyv adatai között megtalálod a várható megjelenési dátumot, amely tájékoztató jellegű, a kiadók jelzéseinek megfelelően módosulhat. Valamint a kedvezmény mértékét is láthatod. (Az előjegyezhető könyveknél konkrét árat sajnos nem tudunk feltüntetni, mert azt csak röviddel az e-könyv megjelenése előtt kapjuk meg a kiadóktól.)

A dátum mellett/alatt találod az Előjegyzem gombot, amelyre csak rá kell kattintanod, és már elő is jegyezted a könyvet, ami így felkerül a Profilodban található Előjegyzéseid menüpontba.

Amikor megjelenik az e-könyv, értesítést küldünk neked e-mailben, valamint egyből betesszük a könyvet a kosaradba, ahol egy visszaszámláló óra mutatja, mennyi ideig tudod még megjelenési kedvezménnyel megvásárolni a könyvet. Ha ez az idő letelik, az e-könyv a kosaradban marad, de már teljes áron. 

Ha az előjegyzéssel kapcsolatban meggondolnád magad, akkor csak kattints az e-könyv melletti Előjegyezve gombra, és már törölted is az előjegyzésed. 

Az előjegyzés nem jelent automatikus megrendelést, és vásárlási kötelezettséget sem von maga után.

Hogyan tudom ÉRTÉKELNI a digitális könyveket?

Mi sem egyszerűbb! A terméklapon, az ár alatt található a "Vélemény írása" feliratra vagy mozaiknézetben a termék ára mellett a csillagokra vagy az "Értékeld elsőként" feliratra kattintva feljön egy ablak, ahol csillagozhatod az adott terméket 1-től 5-ig, és szöveges értékelést is írhatsz. Utóbbi nem kötelező. Majd nyomj rá az Értékelés elküldése gombra. Ha csak csillagoztál, azonnal megjelenik az értékelésed az ár alatt/mellett, valamint az oldal alján a vélemények között. Ha szöveges értékelést is írtál, akkor az csak moderátori jóváhagyást követően kerül publikálásra.


A szöveges értékelés során, kérünk, tartsd be a jogszabályokat, a DiBook moderálási elveit és az általános illemszabályokat.

A vélemény nem lehet agresszív, vulgáris, obszcén; másokat faji, etnikai, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozásuk miatt sértő vagy becsmérlő; lelkiismereti szabadságot sértő; erőteljes érzelmi töltetű, észérveket nélkülöző, vagy az adott termékről konkrét információt/véleményt egyáltalán nem tartalmazó.

A vélemény nem tartalmazhat pártpolitikai agitációt; nemzeteket, nemzeti jelképeket sértő vagy gyalázó, tiltott jelképeket; gyűlöletkeltésre bíztató, fenyegető, uszító vagy személyeskedő tartalmú kijelentéseket; rágalmazó, becsületsértő, kegyeletsértő, rémhírterjesztő, megfélemlítésre alkalmas vagy személyiségi jogokat sértő megjegyzést; mások személyes adatait – az érintett hozzájárulása vagy törvény felhatalmazása hiányában; egyéb módon jogszabályba ütköző tartalmat; jogsértő médiatartalmat tartalmazó, valamint a gyűlöletkeltő, megfélemlítő tartalmat hordozó weboldalakra mutató linket.

Tilos a moderációt kritizáló, a moderátort személyében támadó bejegyzés; a termékhez nem kapcsolódó, öncélú bejegyzés írása, több termékhez történő bemásolása; hosszú szövegek céltalan bemásolása; értelmetlen bejegyzések (például halandzsa) írása; a jogvédett tartalmak jogosulatlan használatának elősegítése; nyílt vagy bújtatott kereskedelmi reklámtevékenység. 

A DiBook moderálási elveit részletesebben az ÁSZF-ben találod.

Hogyan tudok regisztrálni a DiBookra?

A felső menüsorban kattints az emberke formájú ikonra, és a felugró ablakban válaszd ki a REGISZTRÁCIÓ fület. Töltsd ki az űrlapot, majd kattints a REGISZTRÁLOK gombra. Már kész is a DiBook-fiókod!


Az e-mail-címemet foglaltnak tünteti fel a rendszer. Mit tegyek?

Valószínűleg korábban már regisztráltál a DiBook oldalára. Kérj jelszó-emlékeztetőt a megadott e-mail-címeddel! Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.

Évekkel ezelőtt regisztráltam a DiBookra, most is be tudok lépni ugyanazokkal az adataimmal?

Igen. Annyi a különbség, hogy most már nem a felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz belépni, hanem a regisztrált e-mail-címeddel és jelszavaddal. 

Regisztráltam, mégsem tudok belépni. Mi történhetett?

Elképzelhető, hogy nem jó e-mail-cím--jelszó párost adtál meg. Kérünk, próbált meg újra beírni az adatokat! Ha nem sikerül, kérj jelszó-emlékeztetőt, ekkor megadhatsz teljesen új jelszót. Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni. 

Hol tudok belépni az oldalra?

A felső menüsorban kattints az emberke formájú ikonra, és a felugró ablakban válaszd ki a BELÉPÉS fület. Töltsd ki az űrlapot, majd kattints a BELÉPEK gombra.

Elfelejtettem a jelszavam. Mit tegyek?

Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor belépésnél (emberke formájú ikon) tudsz jelszó-emlékeztetőt kérni a regisztrált e-mail-címed megadásával.

Módosíthatom az adataimat vagy a jelszavamat?

Igen, az adataidat és a jelszavadat a Profilodban, a Személyes adataidnál tudod módosítani.

Hogyan tudom törölni a DiBook-fiókomat?

A DiBook-fiókodat a Profilodban, a Személyes adataidnál tudod törölni. 


FONTOS! Ez a művelet nem vonható vissza. A teljes profil törlésével megszűnik a DiBook felhasználói fiókod, így nem éred el többé oldalunkon a megvásárolt e-könyveidet és hangoskönyveidet. Javasoljuk, hogy profilod törlése előtt minden megvásárolt könyvedet töltsd le.

Hogyan tudok keresni, szűrni, böngészni a könyvek között?

Legegyszerűbben úgy tudsz keresni, ha a fejlécben található keresőcsíkba beírod a keresendő szót, pl. a szerző nevét, könyv címét, kiadót. Kereshetsz az összes termék között, de csak a hangoskönyvek, e-könyvek, újdonságok, akciós termékek között is. 


Ha például az Újdonságokra kattintasz, akkor a bal oldalon megjelenik egy szűrő, amelyben be tudod állítani kedved szerint, hogy milyen könyveket szeretnél látni, ezáltal szűkíteni a találatok számát.


A szerzők, kiadók, sorozatok és felolvasók listáit külön aloldalakon tudod böngészni. 

Beleolvashatok vagy belehallgathatok a könyvekbe?

Igen, a könyv adatlapján a borító alatt találod a beleolvasót vagy belehallgatót. 

Hogyan tudok vásárolni?
 1. Belépést követően tedd a megvásárolni kívánt digitális könyveket a kosaradba a KOSÁRBA gomb használatával, majd kattints a Kosár ikonra. Ekkor a Kosaradba jutsz, ahonnan kívánságlistára is teheted a könyveket, vagy törölheted is őket. 
 2. Ezt követően kattints a TOVÁBB gombra, és add meg a számlázási adataidat (cégként vagy egyéni vállalkozóként az adószám kitöltése is kötelező!). A számlázási adataidat el is mentheted, így a következő vásárlásodnál nem kell újra beírnod őket. 
 3. Ha van kuponod, akkor azt a megrendelési folyamatban bármikor beválthatod. A kuponokról lásd részletesebben a Kaptam egy kupont. Hogyan tudom beváltani? kérdést.
 4. A TOVÁBB gombra kattintva a fizetési módokhoz jutsz, ahol választhatsz a Barion rendszerén keresztül történő bankkártyás fizetés és a PayPal rendszerén keresztül történő bankkártyás fizetés között.
 5. Ezután a következő TOVÁBB gomb megnyomásával a vásárlás összesítéséhez érkezel. Itt tudod ellenőrizni az adataid helyességét is. Ha mindent rendben találsz, végül nyomd meg a MEGRENDELEM gombot. 

Ezt követően kapni fogsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről. Amennyiben nem találod az e-maileket a beérkezett mappában,   nézd meg a kéretlen levelek között is, valamint gmailes cím esetén a Promóciók vagy egyéb mappákban is. Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.

Mit kell írnom az ADÓSZÁM rubrikába, ha magánszemély vagyok, nem cég?

Magánszemélyként sem a cégnév, sem az adószám rubrikát nem kell kitöltened. FONTOS! Kérünk, hogy ne is írj ezekbe a rubrikákba semmit (például ne tegyél kötőjelet, vagy ne írd be, hogy "nincs"), mert ez fennakadást okozhat a számla generálódásánál. 

Fontosnak érezzük megemlíteni, hogy magánszemélyeknek (általában) nincs is adószámuk (pl. 12345678-2-41). 

Milyen fizetési módok vannak? Hogyan tudom kifizetni a megrendelt termékeket? Mi történik sikertelen fizetés esetén?

Bankkártyával tudsz fizetni a Barion vagy a PayPal rendszerén keresztül. A megrendelést követően azonnal a Barion/PayPal felületére irányítunk, ahol megadhatod a bankkártyaadataidat, vagy ha már van Barion tárcád vagy PayPal-fiókod, akkor be tudsz jelentkezni. Sikeres fizetést követően a Barion/PayPal visszairányít a DiBook oldalára. Sikertelen fizetést követően újra próbálkozhatsz a fizetéssel. 

Sikeres fizetést követően ennek tényéről levelet küld neked a Barion/PayPal, valamint 48 órán belül elküldjük neked a számlát e-mailben. Amennyiben nem találod az e-maileket a beérkezett mappában, nézd meg a kéretlen levelek között is, valamint gmailes cím esetén a Promóciók vagy egyéb mappákban is. Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.

Megrendeltem egy könyvet, de sem visszaigazoló e-mailt, sem számlát nem kaptam róla. Mit tehetek?

A megrendelés elküldését követően azonnal küldünk neked e-mailt, a sikeres fizetést követően pedig 48 órán belül elküldjük a számládat. Amennyiben nem találod az e-maileket a beérkezett mappában, nézd meg a kéretlen levelek között is, valamint gmailes cím esetén a Promóciók vagy egyéb mappákban is. Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.


Amennyiben magánszemélyként kitöltötted a cégnév és/vagy az adószám rubrikát is, akkor valószínűleg a számlád nem készült el automatikusan, így türelmedet kérjük, később fogjuk elküldeni neked. (Az adószámról lásd a Mit kell írnom az ADÓSZÁM rubrikába, ha magánszemély vagyok, nem cég? kérdést.)

KAPTAM EGY KUPONT. HOGYAN TUDOM BEVÁLTANI?

A kupont a Kosárban tudod beváltani a kuponon szereplő kód megadásával a Kuponkód rubrikában és a BEVÁLTOM gomb megnyomásával. 


Kétféle kuponnal találkozhatsz: meghatározott összeget tartalmazó kuponnal (A eset) és százalékos kedvezményt biztosító kuponnal (B eset). 

Az A esetben a kuponon szereplő összeget egy alkalommal tudod felhasználni a megadott határidőig és egy összegben. Vagyis a kupon értékéből nem áll módunkban pénzt visszatéríteni, így amennyiben a kupon értékét el nem érő árú terméket vásárolsz, úgy a különbözetet elveszíted. A kupon értéke a vásárlás végösszegéből kerül levonásra, és csak teljes árú termékek vásárlása esetén váltható be. 

A B esetben a kupon százalékos kedvezményt biztosít számodra, és kizárólag teljes árú termékre válthatod be. Amennyiben akciós termék is van a kosaradban, akkor csak a teljes árúak árából kerül levonásra a kuponon szereplő kedvezmény. A kupont – az adott kuponra vonatkozó ajánlatunktól függően – egyszer vagy többször felhasználhatod a megadott határidőig.


A kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze, csak teljes árú termékekre válthatók be, és csak a megadott időszakban érvényesek. Egy vásárló egy kupont csak egyszer használhat fel. 

Más kedvezménynek minősül minden akció, ami éppen fut az oldalon, és megtalálható az Akciók menüpontban. Akciós termék minden olyan termék, amelyen akciós matrica (százalékos, fix áras, +1-es, pontgyűjtős) található, valamint akciós terméknek minősülnek a csomagajánlatok is.

Meggondoltam magam. ELÁLLHATOK A VÁSÁRLÁSTÓL?

Amíg nem fizeted ki a megrendelt digitális könyveket, és nem érkeznek meg a Profilodba, ahonnan letöltheted őket, addig van módod elállni a vásárlástól. Írj nekünk a rendelésed törlésével kapcsolatban! 


Fizetést követően nincs módod elállni a vásárlástól. Ennek elfogadásáról a megrendelés elküldésével egyidejűleg nyilatkozol. Bővebben lásd erről az ÁSZF fogyasztóvédelmi tájékoztató részének 2. pontját. 

 

Milyen formátumban tudom letölteni az e-könyveket? Hogyan és hányszor tölthetem le a megvásárolt e-könyveket?

Kétféle formátumot találsz nálunk: epub és mobi. 2022 augusztusában az Amazon is átállt az epub fájlok kezelésére a mobi helyett, így mi is átálltunk, és azóta epub fájlokat küldhetsz egyből a Kindle eszközödre, ha megadod a Profilodban a Kindle-öd e-mail-címét. 

A megvásárolt könyveidet korlátlan számban és bármikor le tudod tölteni a Profilodban, az E-könyveim menüből. 


Olvasd el a HOGYAN TUDOK EPUB FÁJLT FELTENNI KINDLE-RE? kérdésre adott válaszunkat is.

Hogyan tudom Kindle-re küldeni az e-könyveimet?

Legelőször hozzá kell adnod a ugyfelszolgalat@dibook.hu e-mail-címünket az Amazon-fiókod e-mail-címlistájához. Korábban nem ezt a címet használtuk, így ha régi vásárlónk vagy, akkor is tedd ezt meg.

 

A következőképpen adhatod meg a címünket az Amazonban:

 1. Lépj be az Amazon-fiókodba, és a Your Account alatt válaszd ki a Content & Devices menüpontot.
 2. Ezt követően kattints a Preferences fülre, és keresd ki a Personal Document Settings feliratot, majd kattints rá. 
 3. Az Approved Personal Document E-mail List rész alatt pedig az Add a new approved e-mail address gombra kattintva add hozzá az e-mail-címünket a listához: ugyfelszolgalat@dibook.hu 
 4. Ha a Personal Document Archiving résznél az utolsó sorban azt látod, hogy "Archiving is Enabled", akkor a Kindle könyvtáradban is meg fognak jelenni azok a könyvek, amelyet a készülékre küldesz. Ha azt látod, hogy "Archiving is Disabled", akkor ez nem történik meg, de a felirat melletti Edit Archive Settings gombra kattintva tudod engedélyezni ezt a funkciót. 

A Kindle könyvtár az alábbi módon érhető el:

 1. Lépj be az Amazon-fiókodba, és a Your Account alatt válaszd ki a Content & Devices menüpontot.
 2. Ezt követően kattints a Content fülre. 
 3. Itt láthatod a digitális tartalmaidat.

Ha nem tudod, mi a Kindle-öd e-mail-címe: 

 1. Lépj be az Amazon-fiókodba, és a Your Account alatt válaszd ki a Content & Devices menüpontot.
 2. Ezt követően kattints a Devices fülre.
 3. Itt láthatod a készülékedet, ahol a készülék adatai között a készülék e-mail-címét is megtalálhatod.

Ezután gyere vissza a DiBookra, és a Profilodban, a Személyes adataidnál add meg a Kindle e-mail-címét. 

Vásárlást követően a Profilodba irányítunk, ahol az E-könyveid menüpont alatt megtalálod a megvásárolt e-könyveidet. Itt már csak rá kell nyomnod a KÜLDÉS KINDLE-RE gombra, és el is küldtük neked a könyvedet.


Elképzelhető, hogy nem érkezik meg azonnal a készülékedre és az Amazon-fiókodba az e-könyv. Ez esetben nézd meg a leveleidet, hogy nem kaptál-e e-mailt az Amazontól Verify your Kindle document tárggyal, amelyben a Verify Request linkre kattintva meg kell erősítened a Kindle-re küldést. (Ez az Amazon egyik biztonsági funkciója.)

HOGYAN TUDOK EPUB FÁJLT FELTENNI A KINDLE-RE?

Bizonyára te is hallottál arról, hogy 2022 augusztusától az Amazon is átáll az epub formátumú elektronikus könyvek "használatára" a mobi formátum helyett. A készülékeken lévő mobi fájlok viszont nem fognak elveszni, és azok továbbra is olvashatók maradnak, illetve egyelőre még lehetséges mobi fájlt is feltenni a készülékekre.

Az átállás miatt többen kérdeztétek, hogyan tudtok epubot küldeni a Kindle-re. 

A legegyszerűbb a KÜLDÉS KINDLE-RE gombra kattintás. Ebben az esetben a rendszer már az epub fájlt küldi el a készülékre!

Lehetőség még, hogy elküldöd e-mailben az epubot a Kindle készülékedre. Ezt a következőképpen teheted meg:


Első lépésként töltsd le az epub fájlt a DiBookról. Vásárlást követően a Profilodba irányítunk, ahol az E-könyveid menüpont alatt megtalálod a megvásárolt e-könyveidet. Itt már csak rá kell nyomnod a LETÖLTÉS gombra, és kiválasztanod az epub formátumot.

Ezt követően hozzá kell adnod a saját e-mail-címed (amiről küldeni fogod a Kindle-re az e-mailt) az Amazon-fiókod e-mail-címlistájához. 

 

A következőképpen adhatod meg a címed az Amazonban:

 1. Lépj be az Amazon-fiókodba, és a Your Account alatt válaszd ki a Content & Devices menüpontot.
 2. Ezt követően kattints a Preferences fülre, és keresd ki a Personal Document Settings feliratot, majd kattints rá. 
 3. Az Approved Personal Document E-mail List rész alatt pedig az Add a new approved e-mail address gombra kattintva add hozzá az e-mail-címedet a listához.
 4. Ha a Personal Document Archiving résznél az utolsó sorban azt látod, hogy "Archiving is Enabled", akkor a Kindle könyvtáradban is meg fognak jelenni azok a könyvek, amelyet a készülékre küldesz. Ha azt látod, hogy "Archiving is Disabled", akkor ez nem történik meg, de a felirat melletti Edit Archive Settings gombra kattintva tudod engedélyezni ezt a funkciót. 

A Kindle könyvtár az alábbi módon érhető el:

 1. Lépj be az Amazon-fiókodba, és a Your Account alatt válaszd ki a Content & Devices menüpontot.
 2. Ezt követően kattints a Content fülre. 
 3. Itt láthatod a digitális tartalmaidat.

Ha nem tudod, mi a Kindle-öd e-mail-címe: 

 1. Lépj be az Amazon-fiókodba, és a Your Account alatt válaszd ki a Content & Devices menüpontot.
 2. Ezt követően kattints a Devices fülre.
 3. Itt láthatod a készülékedet, ahol a készülék adatai között a készülék e-mail-címét is megtalálhatod.

Ezután lépj be a levelezőrendszerbe, amit használsz (pl. gmail), és küldj egy e-mailt a Kindle-öd e-mail-címére csatolva azt az epubot, amit olvasni szeretnél. Az e-mailbe semmit nem kell írnod, és az e-mail tárgya rubrikát sem kell kitöltened, pusztán egy szöveg nélküli levelet küldeni az epub fájllal. Egyszerre több epubot is küldhetsz. (Mi kettőt küldtünk egyszerre, és mindkettő megérkezett a készülékünkre.)

Elképzelhető, hogy nem érkezik meg azonnal a készülékedre és az Amazon-fiókodba az e-könyv. Ez esetben nézd meg a leveleidet, hogy nem kaptál-e e-mailt az Amazontól Verify your Kindle document tárggyal, amelyben a Verify Request linkre kattintva meg kell erősítened a Kindle-re küldést. (Ez az Amazon egyik biztonsági funkciója.) 


Ne lepődj meg, ha nem jelenik meg az epub borítója a Kindle-ön. Sajnos nálunk sem jelenik meg, nem tudjuk, mi lehet az oka ennek.

Hogyan tudom PocketBookra (és egyéb készülékre?) küldeni az e-könyveimet?

Egy PocketBookkal rendelkező vásárlónktól kaptuk az alábbi tippet. Elképzelhető, hogy más eszközökön is működik ez a trükk, ha azok rendelkeznek saját e-mail-címmel. Próbáld ki!


A DiBook Profilodban, a Személyes adataidnál, a Kindle e-mail-címének megadása rubrikában add meg a PocketBook e-mail-címét (...@pbsync.com).


Vásárlást követően a Profilodba irányítunk, ahol az E-könyveid menüpont alatt megtalálod a megvásárolt e-könyveidet. Itt már csak rá kell nyomnod a KÜLDÉS KINDLE-RE gombra. Ekkor azonban sajnos még nem érkezik meg az e-könyved a készülékedre. Nézd meg viszont a leveleidet abban az e-mail-fiókodban, amit a PocketBook regisztrációkor megadtál. A Spam mappát is nézd meg. A PocketBook küldött neked egy e-mailt, amelyben arról tájékoztatnak, hogy ugyfelszolgalat@dibook.hu e-mail-címet még nem adtad hozzá a megbízható feladók listájához. Ezt úgy teheted meg, hogy az e-mailben rákattintasz az add to whitelist linkre. És már kész is vagy! 


Ezután küldd el még egyszer magadnak az e-könyvet a KÜLDÉS KINDLE-RE gombra kattintva. Most már meg kell, hogy érkezzen a PocketBookodra.
Hogyan tudok HANGOSKÖNYVEKET vásárolni? Mi az a VOIZ Hangoskönyvtár?
Mi az a VOIZ Hangoskönyvtár?
A VOIZ Hangoskönyvtár egy szolgáltatás, amelyen keresztül megkapod a megvásárolt hangoskönyvedet. 
FONTOS tudnod, hogy a megvásárolt hangoskönyvedet kizárólag az okostelefonodra letöltött VOIZ applikációban tudod meghallgatni! Javasoljuk, hogy hangoskönyv-vásárlás előtt gondold át, hogy rendelkezel-e – vagy akinek vásárolsz, rendelkezik-e – erre alkalmas készülékkel, mert téves vásárlás esetén – digitális termékekről lévén szó – nem áll módunkban visszafizetni a vásárlás összegét. 

Hogyan tudok hangoskönyvet vásárolni?
A vásárlási folyamat a megszokott: tedd Kosárba a hangoskönyvet, menj végig a megrendelési folyamaton, végül fizesd ki a terméket. 
Ezt követően nem magát a hangoskönyvet kapod meg, hanem itt, a DiBookon, a Profilom/Hangoskönyveim menüpontban megtalálod a hangoskönyv VOIZ kódját, amit e-mailben is elküldünk neked. Ezt a kódot kell megadnod az okostelefonodra letöltött VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban (regisztrációt követően) ahhoz, hogy az applikáción belül le tudd tölteni és hallgatni a megvásárolt hangoskönyvedet. 

Hogyan jutsz hozzá a megrendelésedhez a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban?
1. Töltsd le ingyenesen a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazást az okostelefonodra az AppStore-ból vagy a Google Play áruházból, és regisztrálj be.
2. Nyisd meg az alkalmazást, és írd be a VOIZ kódot a KÓDBEVÁLTÁS menüpont alatt. 
3. A megvásárolt hangoskönyveidet a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban, a KÖNYVEIM menüpont alatt bármikor meghallgathatod.
További segítséget a Voiz honlapján és a VOIZ alkalmazásban találsz.
Kifizettem a terméket, mégsem tudom letölteni/mégsem kaptam VOIZ kódot. Mit tehetek?

Sajnos időnként előfordul, hogy homokszem kerül a gépezetbe. Írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.

Miért üres a Kosár, amikor tettem bele könyveket? Miért van teli a Kosár, amikor ma még nem tettem bele semmit?

Ha bejelentkezést követően raksz könyveket a Kosárba, ezeket megőrizzük neked, így amikor újra bejelentkezel, ezek benne lesznek a Kosárban. Így fordulhat elő, hogy ma még egy könyvet sem tettél a Kosárba, mégis tele van. 

Amikor viszont kijelentkezel, kiürül a Kosár is. De nyugalom! Ahogy az előbb írtuk, bejelentkezést követően ismét a Kosárban lesznek a könyveid.

KÍVÁNSÁGLISTÁRA gyűjthetem azokat a könyveket, amelyeket később szeretnék megvásárolni? Hol találom a kívánságlistámat?

Igen, a könyvek melletti kis jegyzettömbt ikonra kattintva tudod kívánságlistára tenni a könyveket. Ugyanerre kattintva pedig le is veheted őket a kívánságlistáról.  A kívánságlistádat a Profilodban találod, de a felső menüsorban a jegyzettömb alakú ikonra kattintva is eléred. 


Mire jó a kívánságlista?

Ha kívánságlistára helyezel egy már megjelent könyvet, akkor a lista ún. akciófigyelőként működik, és e-mailben értesítünk, ha az adott könyv kedvezményes áron lesz kapható.


Hogyan helyezhetek könyvet a kívánságlistára?

A könyvek melletti kis jegyzettömb ikonra kattintva tudod kívánságlistára tenni a könyveket. Ugyanerre kattintva pedig le is veheted őket a kívánságlistáról.


Mit tegyek, ha nem szeretnék értesítést kapni?

Ha a kívánságlistádat csak magadnak gyűjtöd, és nem szeretnél értesítést kapni az akcióba kerülésről, akkor tegyél pipát a „Nem kérek értesítést...” szöveg melletti négyzetbe.


A regisztrációkor az Adatvédelmi Tájékoztató elfogadásával hozzájárultál ahhoz, hogy a kívánságlistádra helyezett temékekkel kapcsolatosan üzenetet küldjünk neked e-mail formájában.


Gyűjtsd a vágyott e-könyveket és hangoskönyveidet a kívánságlistádra, és mi szólunk, ha megjelent vagy kedvezményesen kapható a könyv.

Mire jó a KEDVENCEIM menüpont a Profilomban?

A kedvenceidet természetesen sok felületen nyilvántarthatod. A DiBookon azonban nemcsak arról szól ez a gyűjtemény, hogy egy újabb adatbázisban listázzuk például a legnépszerűbb szerzőket és sorozatokat, hanem a te kényelmedet szolgálja.
 
Mire jó a kedvenc funkció?
Kedvencnek jelölhetsz szerzőket, felolvasókat, kiadókat, sorozatokat és kategóriákat is. Amint megérkezik a DiBook folyamatosan bővülő adatbázisába az az új e-könyv vagy hangoskönyv, amely jó eséllyel pont neked szól, azonnal értesítést küldünk neked. Az e-mail-fiókodat azért természetesen nem akarjuk szétspammelni, így míg a kedvenc szerződ, kiadód, sorozatod és felolvasód új kötetéről azon a napon érkezik e-mailed, amikor megjelenik, kategóriaértesítőt csak hetente egy alkalommal küldünk. 
 
Hogyan tudok kedvencelni szerzőt, kiadót, felolvasót és sorozatot?
Ha körbenézel a honlapunkon, láthatod, hogy a szerzők, kiadók és felolvasók neve, valamint a sorozatok címe mellé is került egy-egy szívecske. Ha erre kattintasz, az adott szerző, kiadó, sorozat vagy felolvasó felkerül a kedvenceid közé. Ha törölni akarsz egy kedvencet, akkor pedig elég kivenned a szívecskét a neve/címe mellől vagy a Profilod/Kedvenceid menüben a név/cím melletti kis x-re kattintanod.
 
Hogyan tudok kedvencelni kategóriát?
Kedvenc kategóriát a Profilod/Kedvenceid menüben tudsz bejelölni, méghozzá úgy, hogy a kategória neve melletti kis rubrikába teszel egy pipát. Ha pedig már nem érdekelnek az adott kategória könyvei, egyszerűen csak vedd ki a pipát a négyzetből.
 
A regisztrációkor az Adatvédelmi Tájékoztató elfogadásával hozzájárultál ahhoz, hogy a kedvenceidről üzenetet küldjünk neked e-mail formájában. 
 
Jelöld be a kedvenceidet, és értesülj mindig elsőként az újdonságokról!

Milyen AKCIÓK szoktak lenni a DiBookon? Hol találom meg az akciókat és akciós termékeket?

Többféle akcióval találkozhatsz a DiBookon:

 • Fix áras akció, amikor az adott listában minden könyv meghatározott kedvezményes összegért vásárolható meg.
 • Százalékos akció, amikor bizonyos százalékot engedünk a termékek árából.
 • +1 akció, amikor a megadott számú digitális könyv vásárlása esetén a legolcsóbb könyvet ajándékba adjuk.
 • Pontakció, amikor az adott termékek megvásárlásáért extra pontokat adunk.


Az Akciók listáját az Akciók menüpontban találod, az akciós termékek listáját pedig a lábléc Akciósak menüpontra kattintva éred. Ekkor minden akciós címet látsz, a szűrő segítségével tudod kiválasztani, mely akciók, kedvezmények érdekelnek ezekből.

Az akciós árak kizárólag az akció időtartama alatt leadott rendelésekre érvényesek. Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, így akciós termékekre nem tudsz kupont sem felhasználni. Az akciók akciós szabályzatát megtalálod az adott akció aloldalán.

Mi az a CSOMAGAJÁNLAT?

A magyar e-könyves piacon elsőként nálunk már csomagban is vásárolhatsz!

 

Csak tedd Kosárba a csomagot, majd fizesd ki, és már tied is a csomag tartalma. 

 

A csomag tartalmát a csomagra kattintva találod, ha egyenként a kis borítókra kattintasz, akkor a könyvek fülszövegét és adatait is megismerheted.

 

A csomagárat személyre szabtuk. Ha eddig még egy könyvet sem vettél meg a csomagból a DiBookon, akkor a csomag mellett az összes könyvre vonatkozó kedvezményes árat látod. Ha van olyan könyv a csomagban, amelyet korábban már megvásároltál a DiBookon, akkor az a termék elhalványítva látható, az árát pedig nem számoljuk bele a neked szóló csomagajánlatba, hogy bátran megvehesd a csomagot akkor is, ha egy-két könyv belőle már ott csücsül a virtuális polcodon.

 

A csomag megvásárlása után az adott csomag eltűnik a csomagajánlatok közül, mert kétszer nem tudod megvenni ugyanazt a csomagot.

 

Csomagvásárláskor kupon nem használható fel.

Némelyik könyvnél a borítója helyett csak egy felirat vagy üres mező jelenik meg. Mi ennek az oka?

Sajnos több régebbi kiadású könyvnél előfordul, hogy a borítója nem jelenik meg az oldalon. Ennek elsődleges oka, hogy a DiBook előző rendszerébe rosszul kerültek fel a fájlok. Igyekszünk megszerezni a borítókat, és fokozatosan lecserélni a képeket. 

Másodlagos okként az is előfordulhat, hogy a böngésződ gyorsítótárában rögzített adatok miatt nem tud frissülni az oldal, ezért nem láthatók a borítók. Ennek megoldása lehet a gyorsítótár törlése, amelyet az alábbiak szerint tudsz elvégezni.

 

Google Chrome-ban

 1. Nyisd meg a Chrome-ot számítógépén.
 2. Kattints a jobb felső sarokban található Továbbiak lehetőségre.
 3. Kattints a További eszközök / Böngészési adatok törlése lehetőségre.
 4. Válaszd ki fent a kívánt időtartományt. A Mindenkori lehetőséget választva mindent törölhetsz.
 5. Jelöld be a „Cookie-k és egyéb webhelyadatok” és „A gyorsítótárban szereplő képek és fájlok” melletti négyzetet.
 6. Kattints az Adatok törlése lehetőségre.

Forrás: Google Chrome Súgó

 

 

Safariban

 1. Nyisd meg a Safari böngészőt.
 2. Ha még nem tetted meg, tedd elérhetővé a Safari Develop (Fejlesztés) menüjét, ehhez menj a bal felső sarokban található Safari menübe, majd Preferences (Beállítások)/Advanced (Speciális) fülön keresd meg a “Show Develop menu in menu bar” (A Fejlesztés menü megjelenítése a menüsoron) lehetőséget, pipáld be, majd lépj ki a Beállításokból.
 3. A Develop (Fejlesztés) legördülő menüben keresd ki at Empty Caches (Gyorsítótárak ürítése) lehetőséget. És már kész is vagy.

Forrás: Doit.hu

 

 

Mozilla Firefoxban

 1. Kattints a menü gombra és válaszd a Beállítások menüpontot.
 2. Válaszd ki a Biztonságpanelt.
 3. A Sütik és oldaladatok részben kattintson az Adatok törlése... gombra.
 4. Kapcsolja ki a Sütik és oldaladatok beállítást.
 5. A Gyorsítótárazott webtartalom beállítás engedélyezésekor kattints a Törlés gombra.
 6. Zárd be az about:preferences oldalt. Minden változtatás automatikusan mentésre kerül.

Forrás: Mozilla Firefox Súgó

 

Némelyik könyvnél 0 Ft-os ár van feltüntetve. Ezek valóban ingyen vannak?

Igen, ezeket az E-könyvek/Ingyenes e-könyvek vagy a Hangoskönyvek/Ingyenes hangoskönyvek menüpontban találod. 

Azoknak a 0 Ft-os vagy 1 Ft-os könyveknek, amelyeket nem találsz meg ezekben a menüpontokban, az ára nyilvánvalóan téves, rendszerhibából származik, és ezekben az esetekben a 0 Ft-os vagy 1 Ft-os ár nem minősül ajánlattételnek. Kivételt képeznek ez alól az akciók keretében meghirdetett ajándéktermékek.

Sok e-könyv hosszánál 0 oldal szerepel. Ez hogy lehetséges?

Az e-könyveknek nincs hagyományos értelemben vett oldalszámuk, mert a betűméretet te magad határozhatod meg. Minél nagyobb betűméretet használsz, annál magasabb lesz a könyv oldalszáma.

Nálunk a hossznál egy hozzávetőleges oldalszám szerepel, általában a nyomtatott kiadás oldalszáma, amennyiben azt a kiadó megadja nekünk. Ahol nulla szerepel, ott nem kaptuk meg az oldalszámot.

Miért nem kapható a DiBookon egy sorozat összes kötete vagy egy kiadó összes e-könyve?

Ennek általában az az oka, hogy lejártak a könyv jogai, és a kiadó már nem forgalmazhatja az adott könyvet, ezáltal sajnos mi sem. Amennyiben a kiadó meghosszabbítja a szerződését a jogtulajjal, úgy a könyv újra a virtuális polcokra kerülhet. 

Letöltöttem az e-könyvet, de nem jelenik meg a borítója. Mit tehetek?

Sajnos mi is tapasztaltuk, hogy némely e-könyvnek nem jelenik meg a borítója az e-könyv-olvasó eszközökön. Egyelőre még nem jöttünk rá ennek okára, így megoldást sem tudunk nyújtani. Hibának nem tekintendő, inkább kellemetlenség.

Hogyan tudok hírlevélre feliratkozni? Tematikus hírlevelet is kaphatok? Hol tudok leiratkozni a hírlevélről?

A felső menüsorban vagy a láblécben a Hírlevél menüpontra vagy az oldal alján a FELIRATKOZOM gombra kattintva, az űrlapot kitöltve tudsz feliratkozni.

Igen, tematikus hírleveleket is küldünk neked, amennyiben megjelölöd, milyen témakörök érdekelnek. 

A hírlevélről a hírlevél végén található LEIRATKOZÁS gomb megnyomásával tudsz leiratkozni.

Hírleveleink a kiküldéskor érvényes árakat tartalmazzák, az aktuális árakat a honlapunkon találod. 

Kérdésem, panaszom, észrevételem van. Hol tudok írni nektek?

Az Ügyfélszolgálat vagy Kapcsolat menüpontra kattintva, az űrlapot kitöltve tudsz írni nekünk. Vagy e-mailben is megkereshetsz minket a ugyfelszolgalat@dibook.hu e-mail-címen. A levelek feldolgozását folyamatosan végezzük, és igyekszünk mindenkinek 72 órán belül válaszolni. Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Működési hibába ütköztem az oldalon. Mit tegyek?

Az oldal frissessége miatt előfordulhatnak még hibák, kisebb fennakadások, de folyamatosan dolgozunk a fejlesztésen, hogy minél jobb felhasználói élményt nyújthassunk neked.

Ha bármilyen hibának tűnő dolgot észlelsz, először próbáld meg még egyszer, hátha csak pillanatnyi zavar a rendszerben. Ha többszöri próbálkozásra is fennáll a hiba, megköszönjük, ha segíted a munkánkat, és írsz nekünk egy üzenetet vagy e-mailt az ugyfelszolgalat@dibook.hu e-mail-címre, pontosan részletezve a tapasztalt hibajelenséget. Kérünk, az üzenetben vagy levélben add meg a böngésződ nevét és verziószámát is, mert a hibajavítás első lépéseként megpróbáljuk reprodukálni az adott hibát, és ehhez szükségünk van ezekre az információkra is. 

Hol találom meg az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót?

Az oldal alján, a láblécben találod meg az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót, és PDF-formátumban le is tudod tölteni őket. Az ÁSZF tartalmazza a fogyasztóvédelmi tájékoztatót is. 

Kiadóban dolgozom, és szeretném felvenni a kapcsolatot a DiBookkal. Hogyan tehetem ezt meg?

Az Ügyfélszolgálat  menüpontra kattintva, az űrlapot kitöltve tudsz írni nekünk. Vagy megkereshetsz minket egyből e-mailben a kiado@dibook.hu e-mail-címen.