Gyakran ismételt kérdések

MILYEN TERMÉKEKET FORGALMAZ A DIBOOK?

Kizárólag digitális könyveket (letölthető e-könyveket és a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban letölthető és hallgatható hangoskönyveket) forgalmazunk.

FIGYELEM! Nyomtatott könyveket és CD-n megjelent hangoskönyveket NEM árusítunk. 

MIÉRT NINCS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG A DIBOOKNÁL?

Nálunk azért nincsen szállítási költség, mert kizárólag digitális könyveket (letölthető e-könyveket és a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban letölthető és hallgatható hangoskönyveket) forgalmazunk. A vásárlást követően az e-könyveket a Profilom/E-könyveim menüpontban tudod letölteni, vagy Profilom/Hangoskönyveim menüpontban találod meg a VOIZ Hangoskönyv alkalmazásban beváltható VOIZ kódot.* 

FIGYELEM! Nyomtatott könyveket vagy CD-n megjelent hangoskönyveket, amelyekhez szállítási mód és szállítási költség is kapcsolódna, NEM árusítunk.


* Hangoskönyv-vásárlással kapcsolatban lásd az alábbi GYIK-kérdést: Hogyan tudok HANGOSKÖNYVEKET vásárolni? Mi az a VOIZ Hangoskönyvtár?

HOGYAN TUDOK E-KÖNYVET OLVASNI, HA NINCS E-KÖNYV-OLVASÓ KÉSZÜLÉKEM?

E-KÖNYV-OLVASÁS APPLE KÉSZÜLÉN:

Apple készülékeken az Apple Books (iBooks) applikáció használatával könnyen megnyitható bármelyik e-könyv. Ehhez nem kell mást tenni, csak a letöltött fájlra bökni vagy duplán klikkelni. A nálunk kapható formátumok közül az iBooks csak az EPUB fájlok olvasására képes, így EPUB formátumban töltsd le a megvásárolt könyvet. 


E-KÖNYV-OLVASÁS ANDROIDOS KÉSZÜLÉKEN:

Androidos készülékeken a Google Play Könyvek applikáció segítségével tudsz e-könyvet olvasni. Ehhez nem kell mást tenni, csak a letöltött fájlra bökni vagy duplán klikkelni. A nálunk kapható formátumok közül a Google Play Könyvek csak az EPUB fájlok olvasására képes, így EPUBb formátumban töltsd le a megvásárolt könyvet. 


E-KÖNYV-OLVASÁS WINDOWS GÉPEN:

A legegyszerűbb megoldás a Google Play Könyvek használata, amelyet böngészőben tudsz használni, és itt érheted el: https://play.google.com/books. Csak feltöltöd a beszerzett EPUB fájlt a saját gyűjteményedbe, és már olvashatod is. Ennek nagy előnye az is, hogy bármilyen készüléken nyitod meg a böngészőben a gyűjteményed (vagy a Google Play Könyvek applikációt), ugyanott folytathatod az olvasást, ahol abbahagytad. 

Ha nem szeretnél böngészőben olvasni, az interneten számtalan, gépre telepíthető programot találhatsz. Ezek egyike az Icecream E-book Reader, amely magyar nyelvű menüvel is rendelkezik, ingyenes és telepítés után azonnal használható. Telepíthető Windows 7,8, 10 és XP rendszerekre egyaránt. Ezzel akár EPUB, MOBI, FB2, PDF formátumú könyvek is olvashatók. A programot innen töltheted le: https://icecreamapps.com/Ebook-Reader/ 


NYERTEM EGY KUPONT, MIRE TUDOM BEVÁLTANI?

Oldalunkon elindítottunk egy szerencsekereket, amivel – ha megpörgeted, és szerencsés vagy – különféle kuponokat nyerhetsz. A nyeremények neveit csak nagyon röviden tudtuk beírni, de íme, mit is jelentenek pontosan:

 • "E-könyvek" + százalék = Annyi százalék kedvezményt nyertél minden e-könyvünkre, amit az "E-könyvek" felirat mellett látsz. 
 • "Hangoskönyvek" + százalék – Annyi százalék kedvezményt nyertél minden hangoskönyvünkre, amit a "Hangoskönyvek" felirat mellett látsz. 
 • kiadó/szerző/sorozat neve + százalék = Az adott kiadó/szerző/sorozat köteteire nyertél kedvezményt.
 • "E-könyvek" + fix forintos összeg = Ha e-könyveket vásárolsz, a teljes kosárösszegből annyi forint kedvezmény vonódik le, amennyit a szerencsekeréken láttál.
 • "Hangoskönyvek" + fix forintos összeg = Ha hangoskönyveket vásárolsz, a teljes kosárösszegből annyi forint kedvezmény vonódik le, amennyit a szerencsekeréken láttál.
 • kiadó/szerző/sorozat neve + fix forintos összeg = Az adott kiadó/szerző/sorozat összes kötetét annyi forinttal kevesebbért tudod megvenni, mint amit a szerencsekeréken láttál.

A kuponok más kedvezménnyel nem vonhatók össze, csak teljes árú termékekre válthatók be, és csak a megadott időszakban érvényesek. Egy vásárló egy kupont csak egyszer használhat fel. 

A szerencsekerékkel kapcsolatos adatvédelmi szabályokat az oldal alján lévő Adatvédelmi Tájékoztatóban találod.

Hogyan tudok regisztrálni a DiBookra?

A felső menüsorban kattints az emberke formájú ikonra, és a felugró ablakban válaszd ki a REGISZTRÁCIÓ fület. Töltsd ki az űrlapot, majd kattints a REGISZTRÁLOK gombra. Ekkor kapni fogsz egy e-mailt a regisztráció megerősítéséről szóló linkkel. Kattints a linkre, és már kész is a DiBook-fiókod!

Amennyiben nem kapsz e-mailt, nézd meg a kéretlen levelek között is, valamint gmailes cím esetén a Promóciók vagy egyéb mappákban is. Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.

Az e-mail-címemet foglaltnak tünteti fel a rendszer. Mit tegyek?

Valószínűleg korábban már regisztráltál a DiBook oldalára. Kérj jelszó-emlékeztetőt a megadott e-mail-címeddel! Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.

Régebben regisztráltam a DiBookra, most is be tudok lépni ugyanazokkal az adataimmal?

Igen. Annyi a különbség, hogy most már nem a felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz belépni, hanem a regisztrált e-mail-címeddel és jelszavaddal. 

Regisztráltam, mégsem tudok belépni. Mi történhetett?

Valószínűleg nem erősítetted meg a regisztrációdat, így nem jött létre a DiBook-fiókod. Regisztrálj ismét, hogy új megerősítő e-mailt küldhessünk. Amennyiben nem sikerül, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni. 

Hol tudok belépni az oldalra?

A felső menüsorban kattints az emberke formájú ikonra, és a felugró ablakban válaszd ki a BELÉPÉS fület. Töltsd ki az űrlapot, majd kattints a BELÉPEK gombra.

Elfelejtettem a jelszavam. Mit tegyek?

Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor belépésnél (emberke formájú ikon) tudsz jelszó-emlékeztetőt kérni a regisztrált e-mail-címed megadásával.

Módosíthatom az adataimat vagy a jelszavamat?

Igen, az adataidat és a jelszavadat a Profilodban, a Személyes adataidnál tudod módosítani.

Hogyan tudom törölni a DiBook-fiókomat?

A DiBook-fiókodat a Profilodban, a Személyes adataidnál tudod törölni. 


FONTOS! Ez a művelet nem vonható vissza. A teljes profil törlésével megszűnik a DiBook felhasználói fiókod, így nem éred el többé oldalunkon a megvásárolt e-könyveidet és hangoskönyveidet. Javasoljuk, hogy profilod törlése előtt minden megvásárolt könyvedet töltsd le.

Hogyan tudok keresni, szűrni, böngészni a könyvek között?

Legegyszerűbben úgy tudsz keresni, ha a fejlécben található keresőcsíkba beírod a keresendő szót, pl. szerző nevét, könyv címét, kiadót. Kereshetsz az összes termék között, de csak a hangoskönyvek, e-könyvek, újdonságok, akciós termékek között is. 


Ha például az Újdonságokra kattintasz, akkor a bal oldalon megjelenik egy szűrő, amelyben be tudod állítani kedved szerint, hogy milyen könyveket szeretnél látni, ezáltal szűkíteni a találatok számát.


A szerzők, kiadók, sorozatok és felolvasók listáit külön aloldalakon tudod böngészni. 

Beleolvashatok vagy belehallgathatok a könyvekbe?

Igen, a könyv adatlapján a borító alatt találod a beleolvasót vagy belehallgatót. 

Hogyan tudok vásárolni?
 1. Belépést követően tedd a megvásárolni kívánt könyveket a kosaradba a KOSÁRBA gomb használatával, majd kattints a Kosár ikonra. Ekkor a Kosaradba jutsz, ahonnan kívánságlistára is teheted a könyveket, vagy törölheted is őket. 
 2. Ezt követően kattints a TOVÁBB gombra, és add meg a számlázási adataidat (cégként vagy egyéni vállalkozóként az adószám kitöltése is kötelező!). Ha a profilodban megadtad a számlázási adataidat, automatikusan kitöltődnek a rubrikák. 
 3. Ha van kuponod, akkor azt a megrendelési folyamatban bármikor beválthatod. A kuponokról lásd részletesebben a Kaptam egy kupont. Hogyan tudom beváltani? kérdést.
 4. A TOVÁBB gombra kattintva a fizetési módhoz jutsz, amely a Barion rendszerén keresztül történő bankkártyás fizetés.
 5. Ezután a következő TOVÁBB gomb megnyomásával a vásárlás összesítéséhez érkezel. Itt tudod ellenőrizni az adataid helyességét is. Ha mindent rendben találsz, végül nyomd meg a MEGRENDELEM gombot. 

Ezt követően kapni fogsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről. Amennyiben nem találod az e-maileket a beérkezett mappában,   nézd meg a kéretlen levelek között is, valamint gmailes cím esetén a Promóciók vagy egyéb mappákban is. Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.

Mit kell írnom az ADÓSZÁM rubrikába, ha magánszemély vagyok, nem cég?

Magánszemélyként sem a cégnév, sem az adószám rubrikát nem kell kitöltened. FONTOS! Kérünk, hogy ne is írj ezekbe a rubrikákba semmit (például ne tegyél kötőjelet, vagy ne írd be, hogy "nincs"), mert ez fennakadást okozhat a számla generálódásánál. 

Fontosnak érezzük megemlíteni, hogy magánszemélyeknek (általában) nincs is adószámuk (pl. 12345678-2-41). 

Milyen fizetési módok vannak? Hogyan tudom kifizetni a megrendelt termékeket? Mi történik sikertelen fizetés esetén?

Bankkártyával tudsz fizetni a Barion rendszerén keresztül. A megrendelést követően azonnal a Barion felületére irányítunk, ahol megadhatod a bankkártyaadataidat, vagy ha már van Barion tárcád, akkor be tudsz jelentkezni. Sikeres fizetést követően a Barion visszairányít a DiBook oldalára. Sikertelen fizetést követően újra próbálkozhatsz a fizetéssel. 

Sikeres fizetést követően ennek tényéről levelet küld neked a Barion, valamint 48 órán belül elküldjük neked a számlát e-mailben. Amennyiben nem találod az e-maileket a beérkezett mappában,   nézd meg a kéretlen levelek között is, valamint gmailes cím esetén a Promóciók vagy egyéb mappákban is. Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.

Megrendeltem egy könyvet, de sem visszaigazoló e-mailt, sem számlát nem kaptam róla. Mit tehetek?

A megrendelés elküldését követően azonnal küldünk neked e-mailt, a sikeres fizetést követően pedig 48 órán belül elküldjük a számládat. Amennyiben nem találod az e-maileket a beérkezett mappában, nézd meg a kéretlen levelek között is, valamint gmailes cím esetén a Promóciók vagy egyéb mappákban is. Ha így sem jársz sikerrel, írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.


Amennyiben magánszemélyként kitöltötted a cégnév és/vagy az adószám rubrikát is, akkor valószínűleg a számlád nem készült el automatikusan, így türelmedet kérjük, később fogjuk elküldeni neked. (Az adószámról lásd a Mit kell írnom az ADÓSZÁM rubrikába, ha magánszemély vagyok, nem cég? kérdést.)

Kaptam egy kupont. Hogyan tudom beváltani? Milyen kuponok vannak?

A kupont a Kosárban tudod beváltani a kuponon szereplő kód megadásával a Kuponkód rubrikában és a BEVÁLTOM gomb megnyomásával. 


Kétféle kuponnal találkozhatsz: meghatározott összeget tartalmazó kuponnal (A eset) és százalékos kedvezményt biztosító kuponnal (B eset). 

Az A esetben a kuponon szereplő összeget egy alkalommal tudod felhasználni a megadott határidőig és egy összegben. Vagyis a kupon értékéből nem áll módunkban pénzt visszatéríteni, így amennyiben a kupon értékét el nem érő árú terméket vásárolsz, úgy a különbözetet elveszíted. A kupon értéke a vásárlás végösszegéből kerül levonásra, és csak teljes árú termékek vásárlása esetén váltható be. 

A B esetben a kupon százalékos kedvezményt biztosít számodra, és kizárólag teljes árú termékre válthatod be. Amennyiben akciós termék is van a kosaradban, akkor csak a teljes árúak árából kerül levonásra a kuponon szereplő kedvezmény. A kupont – az adott kuponra vonatkozó ajánlatunktól függően – egyszer vagy többször felhasználhatod a megadott határidőig.

 

Meggondoltam magam. ELÁLLHATOK A VÁSÁRLÁSTÓL?

Amíg nem fizeted ki a megrendelt könyveket, és nem érkeznek meg a Profilodba, ahonnan letöltheted őket, addig van módod elállni a vásárlástól. Írj nekünk a rendelésed törlésével kapcsolatban! 


Fizetést követően nincs módod elállni a vásárlástól. Ennek elfogadásáról a megrendelés elküldésével egyidejűleg nyilatkozol. Bővebben lásd erről az ÁSZF fogyasztóvédelmi tájékoztató részének 2. pontját. 

 

Milyen formátumban tudom letölteni az e-könyveket? Hogyan és hányszor tölthetem le a megvásárolt e-könyveket?

Kétféle formátumot találsz nálunk: epub és mobi. A mobi fájlokat egyből a Kindle eszközödre is tudod küldeni, ha megadod a Profilodban a Kindle-öd e-mail-címét. 

A megvásárolt könyveidet korlátlan számban és bármikor le tudod tölteni a Profilodban, az E-könyveim menüből. 

Hogyan tudom Kindle-re küldeni az e-könyveimet?

Legelőször hozzá kell adnod a ugyfelszolgalat@dibook.hu e-mail-címünket az Amazon-fiókod e-mail-címlistájához. Korábban nem ezt a címet használtuk, így ha régi vásárlónk vagy, akkor is tedd ezt meg.

 

A következőképpen adhatod meg a címünket az Amazonban:

 1. Lépj be az Amazon-fiókodba, és a Your Account alatt válaszd ki a Content & Devices menüpontot.
 2. Ezt követően kattints a Preferences fülre, és keresd ki a Personal Document Settings feliratot, majd kattints rá. 
 3. Az Approved Personal Document E-mail List rész alatt pedig az Add a new approved e-mail address gombra kattintva add hozzá az e-mail-címünket a listához: ugyfelszolgalat@dibook.hu 
 4. Ha a Personal Document Archiving résznél az utolsó sorban azt látod, hogy "Archiving is Enabled", akkor a Kindle könyvtáradban is meg fognak jelenni azok a könyvek, amelyet a készülékre küldesz. Ha azt látod, hogy "Archiving is Disabled", akkor ez nem történik meg, de a felirat melletti Edit Archive Settings gombra kattintva tudod engedélyezni ezt a funkciót. 

A Kindle könyvtár az alábbi módon érhető el:

 1. Lépj be az Amazon-fiókodba, és a Your Account alatt válaszd ki a Content & Devices menüpontot.
 2. Ezt követően kattints a Content fülre. 
 3. Itt láthatod a digitális tartalmaidat.

Ha nem tudod, mi a Kindle-öd e-mail-címe: 

 1. Lépj be az Amazon-fiókodba, és a Your Account alatt válaszd ki a Content & Devices menüpontot.
 2. Ezt követően kattints a Devices fülre.
 3. Itt láthatod a készülékedet, ahol a készülék adatai között a készülék e-mail-címét is megtalálhatod.

Ezután gyere vissza a DiBookra, és a Profilodban, a Személyes adataidnál add meg a Kindle e-mail-címét. 

Vásárlást követően a Profilodba irányítunk, ahol az E-könyveid menüpont alatt megtalálod a megvásárolt e-könyveidet. Itt már csak rá kell nyomnod a KÜLDÉS KINDLE-RE gombra, és el is küldtük neked a könyvedet.


Elképzelhető, hogy nem érkezik meg azonnal a készülékedre és az Amazon-fiókodba az e-könyv. Ez esetben nézd meg a leveleidet, hogy nem kaptál-e e-mailt az Amazontól Verify your Kindle document tárggyal, amelyben a Verify Request linkre kattintva meg kell erősítened a Kindle-re küldést. (Ez az Amazon egyik biztonsági funkciója.)

Hogyan tudom PocketBookra (és egyéb készülékre?) küldeni az e-könyveimet?

Egy PocketBookkal rendelkező vásárlónktól kaptuk az alábbi tippet. Elképzelhető, hogy más eszközökön is működik ez a trükk, ha azok rendelkeznek saját e-mail-címmel. Próbáld ki!


A DiBook Profilodban, a Személyes adataidnál, a Kindle e-mail-címének megadása rubrikában add meg a PocketBook e-mail-címét (...@pbsync.com).


Vásárlást követően a Profilodba irányítunk, ahol az E-könyveid menüpont alatt megtalálod a megvásárolt e-könyveidet. Itt már csak rá kell nyomnod a KÜLDÉS KINDLE-RE gombra. Ekkor azonban sajnos még nem érkezik meg az e-könyved a készülékedre. Nézd meg viszont a leveleidet abban az e-mail-fiókodban, amit a PocketBook regisztrációkor megadtál. A Spam mappát is nézd meg. A PocketBook küldött neked egy e-mailt, amelyben arról tájékoztatnak, hogy ugyfelszolgalat@dibook.hu e-mail-címet még nem adtad hozzá a megbízható feladók listájához. Ezt úgy teheted meg, hogy az e-mailben rákattintasz az add to whitelist linkre. És már kész is vagy! 


Ezután küldd el még egyszer magadnak az e-könyvet a KÜLDÉS KINDLE-RE gombra kattintva. Most már meg kell, hogy érkezzen a PocketBookodra.
Hogyan tudok HANGOSKÖNYVEKET vásárolni? Mi az a VOIZ Hangoskönyvtár?
Mi az a VOIZ Hangoskönyvtár?
A VOIZ Hangoskönyvtár egy szolgáltatás, amelyen keresztül megkapod a megvásárolt hangoskönyvedet. 
FONTOS tudnod, hogy a megvásárolt hangoskönyvedet kizárólag az okostelefonodra letöltött VOIZ applikációban tudod meghallgatni! Javasoljuk, hogy hangoskönyv-vásárlás előtt gondold át, hogy rendelkezel-e – vagy akinek vásárolsz, rendelkezik-e – erre alkalmas készülékkel, mert téves vásárlás esetén – digitális termékekről lévén szó – nem áll módunkban visszafizetni a vásárlás összegét. 

Hogyan tudok hangoskönyvet vásárolni?
A vásárlási folyamat a megszokott: tedd Kosárba a hangoskönyvet, menj végig a megrendelési folyamaton, végül fizesd ki a terméket. 
Ezt követően nem magát a hangoskönyvet kapod meg, hanem itt, a DiBookon, a Profilom/Hangoskönyveim menüpontban megtalálod a hangoskönyv VOIZ kódját, amit e-mailben is elküldünk neked. Ezt a kódot kell megadnod az okostelefonodra letöltött VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban (regisztrációt követően) ahhoz, hogy az applikáción belül le tudd tölteni és hallgatni a megvásárolt hangoskönyvedet. 

Hogyan jutsz hozzá a megrendelésedhez a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban?
1. Töltsd le ingyenesen a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazást az okostelefonodra az AppStore-ból vagy a Google Play áruházból, és regisztrálj be.
2. Nyisd meg az alkalmazást, és írd be a VOIZ kódot a KÓDBEVÁLTÁS menüpont alatt. 
3. A megvásárolt hangoskönyveidet a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban, a KÖNYVEIM menüpont alatt bármikor meghallgathatod.
További segítséget a VOIZ honlapján és a VOIZ alkalmazásban találsz.
Kifizettem a könyvet, mégsem tudom letölteni. Mit tehetek?

Sajnos időnként előfordul, hogy homokszem kerül a gépezetbe. Írj nekünk, és megpróbálunk segíteni.

Miért üres a Kosár, amikor tettem bele könyveket? Miért van teli a Kosár, amikor ma még nem tettem bele semmit?

Ha bejelentkezést követően raksz könyveket a Kosárba, ezeket megőrizzük neked, így amikor újra bejelentkezel, ezek benne lesznek a Kosárban. Így fordulhat elő, hogy ma még egy könyvet sem tettél a Kosárba, mégis tele van. 

Amikor viszont kijelentkezel, kiürül a Kosár is. De nyugalom! Ahogy az előbb írtuk, bejelentkezést követően ismét a Kosárban lesznek a könyveid.

Kívánságlistára gyűjthetem azokat a könyveket, amelyeket később szeretnék megvásárolni? Hol találom a kívánságlistámat?

Igen, a könyvek melletti kis szívecske ikonra kattintva tudod kívánságlistára tenni a könyveket. Ugyanerre kattintva pedig le is veheted őket a kívánságlistáról. 

A kívánságlistádat a Profilodban találod, de a felső menüsorban a szív alakú ikonra kattintva is eléred. 

A Profilomban láttam ezt a lehetőséget: „Kérek értesítést a kívánságlistára gyűjtött termékek akcióba kerüléséről.” Ez mire jó?

Ez az ún. akciófigyelő. Ha ezt a rubrikát bepipálod, akkor értesítést küldünk neked e-mailben, amikor a kívánságlistádra tett könyveket akciós áron is meg tudod vásárolni. Nem szeretnénk teleszemetelni a postafiókodat, így csak napi egy akciófigyelő e-mailt küldünk. 

Lesznek akciók is az oldalon? Hol találom meg az akciókat és akciós termékeket? Milyen kedvezmények várhatók?

Természetesen lesznek akcióink. :) Terveink szerint lesznek fix áras (pl. az adott listában minden könyv 490 Ft) és százalékos akcióink is. Utóbbinál törekszünk arra, hogy minimum 20% kedvezménnyel legyenek elérhetők a termékek. 

Az egyes akciók bannerjeit a főoldalon találod, illetve böngészés közben is találkozhatsz ezekkel. Az akciós termékek listáját pedig az Akciós kiadványok menüpontban éred el. 

Az akciós árak kizárólag az akció időtartama alatt leadott rendelésekre érvényesek. Az akciók más kedvezménnyel nem vonhatók össze, így akciós termékekre nem tudsz kupont sem felhasználni. 

Az akciók akciós szabályzatát megtalálod az adott akció aloldalán, bal oldalon, a szűrő alatt.

Némelyik könyvnél a borítója helyett csak egy felirat vagy üres mező jelenik meg. Mi ennek az oka?

Sajnos több régebbi kiadású könyvnél előfordul, hogy a borítója nem jelenik meg az oldalon. Ennek elsődleges oka, hogy a DiBook előző rendszerébe rosszul kerültek fel a fájlok. Igyekszünk megszerezni a borítókat, és fokozatosan lecserélni a képeket. 

Másodlagos okként az is előfordulhat, hogy a böngésződ gyorsítótárában rögzített adatok miatt nem tud frissülni az oldal, ezért nem láthatók a borítók. Ennek megoldása lehet a gyorsítótár törlése, amelyet az alábbiak szerint tudsz elvégezni.

 

Google Chrome-ban

 1. Nyisd meg a Chrome-ot számítógépén.
 2. Kattints a jobb felső sarokban található Továbbiak lehetőségre.
 3. Kattints a További eszközök / Böngészési adatok törlése lehetőségre.
 4. Válaszd ki fent a kívánt időtartományt. A Mindenkori lehetőséget választva mindent törölhetsz.
 5. Jelöld be a „Cookie-k és egyéb webhelyadatok” és „A gyorsítótárban szereplő képek és fájlok” melletti négyzetet.
 6. Kattints az Adatok törlése lehetőségre.

Forrás: Google Chrome Súgó

 

 

Safariban

 1. Nyisd meg a Safari böngészőt.
 2. Ha még nem tetted meg, tedd elérhetővé a Safari Develop (Fejlesztés) menüjét, ehhez menj a bal felső sarokban található Safari menübe, majd Preferences (Beállítások)/Advanced (Speciális) fülön keresd meg a “Show Develop menu in menu bar” (A Fejlesztés menü megjelenítése a menüsoron) lehetőséget, pipáld be, majd lépj ki a Beállításokból.
 3. A Develop (Fejlesztés) legördülő menüben keresd ki at Empty Caches (Gyorsítótárak ürítése) lehetőséget. És már kész is vagy.

Forrás: Doit.hu

 

 

Mozilla Firefoxban

 1. Kattints a menü gombra és válaszd a Beállítások menüpontot.
 2. Válaszd ki a Biztonságpanelt.
 3. A Sütik és oldaladatok részben kattintson az Adatok törlése... gombra.
 4. Kapcsolja ki a Sütik és oldaladatok beállítást.
 5. A Gyorsítótárazott webtartalom beállítás engedélyezésekor kattints a Törlés gombra.
 6. Zárd be az about:preferences oldalt. Minden változtatás automatikusan mentésre kerül.

Forrás: Mozilla Firefox Súgó

 

Némelyik könyvnél 0 Ft-os ár van feltüntetve. Ezek valóban ingyen vannak?

Igen, ezeket az E-könyvek/Ingyenes e-könyvek vagy a Hangoskönyvek/Ingyenes hangoskönyvek menüpontban találod. 

Azoknak a 0 Ft-os vagy 1 Ft-os könyveknek, amelyeket nem találsz meg ezekben a menüpontokban, az ára nyilvánvalóan téves, rendszerhibából származik, és ezekben az esetekben a 0 Ft-os vagy 1 Ft-os ár nem minősül ajánlattételnek. Kivételt képeznek ez alól az akciók keretében meghirdetett ajándéktermékek.

Sok e-könyv hosszánál 0 oldal szerepel. Ez hogy lehetséges?

Az e-könyveknek nincs hagyományos értelemben vett oldalszámuk, mert a betűméretet te magad határozhatod meg. Minél nagyobb betűméretet használsz, annál magasabb lesz a könyv oldalszáma.

Nálunk a hossznál egy hozzávetőleges oldalszám szerepel, általában a nyomtatott kiadás oldalszáma, amennyiben azt a kiadó megadja nekünk. Ahol nulla szerepel, ott nem kaptuk meg az oldalszámot.

Miért nem kapható a DiBookon egy sorozat összes kötete vagy egy kiadó összes könyve?

Ennek általában az az oka, hogy lejártak a könyv jogai, és a kiadó már nem forgalmazhatja az adott könyvet, ezáltal sajnos mi sem. Amennyiben a kiadó meghosszabbítja a szerződését a jogtulajjal, úgy a könyv újra a virtuális polcokra kerülhet. 

Letöltöttem az e-könyvet, de nem jelenik meg a borítója. Mit tehetek?

Sajnos mi is tapasztaltuk, hogy némely e-könyvnek nem jelenik meg a borítója az e-könyv-olvasó eszközökön. Egyelőre még nem jöttünk rá ennek okára, így megoldást sem tudunk nyújtani. Hibának nem tekintendő, inkább kellemetlenség.

Hogyan tudok hírlevélre feliratkozni? Tematikus hírlevelet is kaphatok? Hol tudok leiratkozni a hírlevélről?

A felső menüsorban a Hírlevélre vagy az oldal alján a FELIRATKOZOM gombra kattintva, a felugró űrlapot kitöltve tudsz feliratkozni.

Igen, tematikus hírleveleket is küldünk neked, amennyiben megjelölöd, milyen témakörök érdekelnek. 

A hírlevélről a hírlevél végén található LEIRATKOZÁS gomb megnyomásával tudsz leiratkozni.

Hírleveleink a kiküldéskor érvényes árakat tartalmazzák, az aktuális árakat a honlapunkon találod. 

Kérdésem, panaszom, észrevételem van. Hol tudok írni nektek?

Az Ügyfélszolgálat vagy Kapcsolat menüpontra kattintva, az űrlapot kitöltve tudsz írni nekünk. Vagy e-mailben is megkereshetsz minket a ugyfelszolgalat@dibook.hu e-mail-címen. A levelek feldolgozását folyamatosan végezzük, és igyekszünk mindenkinek 72 órán belül válaszolni. Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Működési hibába ütköztem az oldalon. Mit tegyek?

Az oldal frissessége miatt előfordulhatnak még hibák, kisebb fennakadások, de folyamatosan dolgozunk a fejlesztésen, hogy minél jobb felhasználói élményt nyújthassunk neked.

Ha bármilyen hibának tűnő dolgot észlelsz, először próbáld meg még egyszer, hátha csak pillanatnyi zavar a rendszerben. Ha többszöri próbálkozásra is fennáll a hiba, megköszönjük, ha segíted a munkánkat, és írsz nekünk egy üzenetet vagy e-mailt az ugyfelszolgalat@dibook.hu e-mail-címre, pontosan részletezve a tapasztalt hibajelenséget. Kérünk, az üzenetben vagy levélben add meg a böngésződ nevét és verziószámát is, mert a hibajavítás első lépéseként megpróbáljuk reprodukálni az adott hibát, és ehhez szükségünk van ezekre az információkra is. 

Hol találom meg az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót?

Az oldal alján, a láblécben találod meg az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót, és PDF-formátumban le is tudod tölteni őket. Az ÁSZF tartalmazza a fogyasztóvédelmi tájékoztatót is. 

Kiadóban dolgozom, és szeretném felvenni a kapcsolatot a DiBookkal. Hogyan tehetem ezt meg?

Az Ügyfélszolgálat vagy Kapcsolat menüpontra kattintva, az űrlapot kitöltve tudsz írni nekünk. Vagy megkereshetsz minket egyből e-mailben a kiado@dibook.hu e-mail-címen.