Belehallgatok

Édeni terv

A könyv hat történetet tartalmaz. Kaskin Sharden újonc léte első napján tapasztalja meg a háború valóságát és a hősiesség fogalmát. Andrew egyedüli túlélője egy mocsárbolygóra zuhant űrhajónak, mígnem a különös változásokon átesett pilótatársa egyszer csak a hajó oldalán kopogtat. Adrian mester egy adóként begyűjtött kisgyereket visz magával, hogy a saját társadalma tagjává tegye, a gyermek apja azonban útját állja. Három kutató egy önmagát elpusztító civilizáció nyomaira bukkan, és felébresztik annak utolsó képviselőjét. Az emberiség élete gondtalan, de Mira egy beszélgetés során rájön, hogy az őket irányító mesterséges intelligencia által tervezett édenben az emberiség már nem a középpontban szerepel, hanem csupán egy láncszeme a gépezetnek. Minek bonyolult párkapcsolat az embernek, ha bárki megalkothatja magának a tökéletes párt, gondolta Oliver, miközben fülig beleszeret az általa teremtett lányba.

További információk

Formátumok
VOIZ logó
Hogyan jutsz hozzá a megrendelésedhez?
1.
Töltsd le ingyenesen a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazást az okostelefonodra!
2.
Nyisd meg az alkalmazást, és írd be a VOIZ kódot a KÓDBEVÁLTÁS menüpont alatt. A VOIZ kódot itt, a DiBookon, a Profilom/Hangoskönyveim menüpontban találod a megvásárolt hangoskönyv mellett, valamint e-mailben is elküldtük neked.
3.
A megvásárolt hangoskönyveidet a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban, a KÖNYVEIM menüpont alatt bármikor meghallgathatod. További segítséget a DiBook GYIK-ban, a VOIZ honlapján és a VOIZ alkalmazásban találsz.

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

6 970 Ft

350 pont