Beleolvasok

Most főzünk, vagy dumálunk?

Szakácskönyvből sosem elég. Van, aki a receptek, más a színes fotók miatt vásárolja. Aztán olyan is van, aki azért, mert tényleg elképzelése sincs, mit főzzön, kellenek az újabb és újabb ötletek.

Sky és vendégei nem szakácsok, de még csak nem is cukrászok, sőt, ha igazat akarunk mondani, még csak nem is feltétlenül konyhatündérek. Legalább is nem mindenki. Hogy mégis vették a bátorságot, és szakácskönyvet írtak? Nem is akármilyet, RENDHAGYÓT? Na, igen, mert legalább annyi benne a jó sztori, mint a házias recept. Ráadásul ezek egyikéhez sem kell szakembernek lenned, hogy el tudd készíteni. Sky szavaival élve - konyhaszüzek is megpróbálhatják! Legfeljebb, ha nem sikerül, még mindig szórakozhatnak egy jót a történeteken.

Vendégek:
Szabó Borka - író, könyves szakember; Sike Erzsébet (Zsike) - énekesnő, dalszövegíró; Pető Fanni (Fay) - MKMT-nagykövet, borítótervező; Pálinkás Angéla (Angi) - MKMT-nagykövet, könyvblogger; Pintér Tünde - háziasszony, Sky unokanővére; Menyhei Mónika (Moncsi) - költő, könyvblogger; K. Kormos Noémi - MKMT-nagykövet, író; Goran Episcopus - költő, író, illusztrátor, felszentelt pap; Dvariecki Bálint - a Helma Kiadó ügyvezetője; Budai Ferenc (Fecó) - költő, író, ezermester.

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

8 179 Ft

410 pont