Milyen változásokon ment keresztül a DiBook 2022-ben?

Megosztás:

blog image

Az e-könyves piacon egyedülálló fejlesztéseket eszközöltünk. Bevezettük a pontrendszert, amellyel a hűségedet jutalmazzuk. Minden vásárlással pontokat gyűjthetsz...

2022 októberében a DiBook webáruházában nem egyszerűen felújítottunk, de szinte egy teljesen új rendszerrel leptük meg a hozzánk látogatókat. A fejlesztők végső összegzése szerint háromszázhúsz helyen történt átalakítás – bár ezeknek jelentős része apró, szépészeti beavatkozás volt – például helyre tettük a korábban rendetlenkedő címkéket és kényelmesebbé varázsoltuk a beleolvasókat –, de vannak közöttük olyanok is, amelyek mellett már az olvasók sem mehetnek el csak úgy.

Az e-könyves piacon egyedülálló fejlesztéseket eszközöltünk. Bevezettük a pontrendszert, amellyel a hűségedet jutalmazzuk. Minden vásárlással pontokat gyűjthetsz, amelyeket későbbi vásárláskor beválthatsz majd, és ezzel jelentős kedvezményeket zsebelhetsz be. Minél többször választod a DiBookot, annál jobb áron juthatsz majd hozzá az új e-könyveidhez.

Jelentős kedvezményeket találsz a csomagajánlataink között is. Azt gondolnád, hogy e-könyveket nem lehet csomagban vásárolni? Nálunk ez is lehetséges! Tekintsd meg az ajánlatokat, mert előfordulhat, hogy a te kedvenc sorozatod is a kínálatban szerepel! És akkor se csüggedj, ha már egy vagy két kötetet korábban megvásároltál, mert a DiBook nyilvántartja a vásárlásaidat, és csak azokat az e-könyveket fogja felszámolni, amelyeket még nem vettél meg. Így, a regisztrációddal belépve rögtön személyre szabott árat látsz majd.

De ezeken a nagyszabású fejlesztéseken túl is gondoltunk a kényelmedre.

Ha már korábban regisztráltál az oldalunkon, akkor bizonyára feltűnt, hogy a profilod rengeteg új funkcióval bővült. Nemcsak a korábban megvásárolt e-könyveidet tudod visszakeresni, de nyilvántarthatod a kedvenceidet, feliratkozhatsz egyes szerzőkre, kiadókra vagy akár sorozatokra is, hogy biztosan ne maradj le a téged érdeklő újdonságokról. Visszakeresheted korábbi számláidat, és még egy kis kimutatással is segítünk nyomon követni a nálunk elköltött pénzedet.

Az új, DiBook 2.0-ás verzióban már lehetőséged adódik csillagozással értékelni az e-könyveket. Minden szerző és minden kiadó kíváncsi a véleményedre, nem beszélve azokról, akik még gondolkodnak a vásárláson. Használd bátran ezt a funkciót, és ne feledj el maximális pontszámot adni a kedvenceidnek!

Ha te is szeretsz előre tervezni, és nem a megjelenés után azonnal értesülni a várva várt, új kötetekről, akkor bizonyára a hamarosan érkező e-könyvek részlege is kedvedre való. Ide látogatva akár hetekkel a megjelenés előtt megtervezheted, hogy mit fogsz olvasni legközelebb, és ha a könyvet kívánságlistádra teszed, azonnal értesíteni fogunk róla, amint elérhetővé válik.

Ahhoz, hogy biztosan megtaláld, ami kell, a kereső felületet is felújítottuk. Átszabtuk a szűrőt is, így lehetőséged van akár kiadók szerint is szűrni. Szeretnénk, hogy minél hamarabb megtaláld azokat az e-könyveket, amiket keresel még akkor is, ha épp elfelejtetted a címüket, ezért a listát számtalan szempont szerint szűkítheted.

A DiBookon már nem csak magadnak vásárolhatsz. A könyv a legszebb ajándék, tartja a mondás, az e-könyv ugyanolyan szép. Ha pedig nem tudod, hogy mit szeretne igazán az, akit meg akarsz lepni, akkor egy könyvutalvánnyal is megörvendeztetheted őt. Széles körű választékunkban szeretteid biztosan megtalálják majd, amire vágynak.

A DiBook 2.0 egy nagyszabású fejlesztés volt, amelynek keretében rengeteg újdonsággal érkeztünk, és igyekeztünk még tökéletesebbé tenni számodra az e-könyvválogatás és -vásárlás élményét. A jövőre vonatkozóan csak azt ígérhetjük, hogy folyamatosan lépést fogunk tartani a fejlődő világgal, és azért dolgozunk, hogy érdemes legyen visszajönnöd hozzánk.

Nekünk számít a véleményed, a kényelmed, ha esetleg valamivel komfortosabbá tehetjük számodra az oldalt, írj nekünk az ugyfelszolgalat@dibook.hu e-mail címre.

Képforrás:  https://elements.envato.com/

Előző

Miért kerülnek ennyibe az e-könyvek?

Következő

Kozma Péter, a DiBookSale Zrt. vezérigazgatója - Interjú