Mindannyiunk számára fontos egészségünk megőrzése, ehhez pedig nem árt odafigyelnünk az életmódunkra is. Azok számára, akik bizonytalanok, számtalan könyv nyújt segítséget jó tanácsokkal és akár pontos étrendekkel. Az egészséges életmódot bemutató könyvek mellett a gyógyításról is születtek kötetek, amelyek megoldást, vagy legalább enyhülést kínálnak olyan betegségekre, mint a szenvedélybetegségek, a túlzott stressz, vagy akár a rák. A műfajhoz tartoznak az egészségügyi dolgozók mindennapjainak bemutatása és a mentális egészségről szóló kötetek.

A DiBookon található e-könyvek között számtalan hasznos tudnivaló olvasható a különböző betegségekről. TY M. Bollinger egy kötetben szedett össze mindent, amit a rákról, annak megelőzéséről és gyógyításáról tudunk, Az igazság a rákról című könyvében. Orvosok és kutatók csapata írt a Parkinson-kórral való harcról Küzdelem a Parkinson-kór ellen című kötetükben. Joel Fuhrman az egészséges táplálkozás nyomába ered az Egyél az egészségedért című könyvben, valamint a cukorbetegségre és a szívbetegségekre is megtalálta a megoldást. De bármilyen problémával is küzdesz, az e-könyveink között válogatva eléd tárul a válasz a kérdéseidre.

De nem csak orvosi praktikák, hanem a természetgyógyászat területén is jó tanácsokkal lát el Anthony William, amely a Tisztulj és gyógyulj című könyvében számtalan, sokakat sújtó betegségre kínál természetes, gyógyszermentes megoldást. További könyveinek segítségével hasonló, kíméletes módon győzhető le a pajzsmirigy vagy a májműködés zavara.

Akár te magad, akár ismerősöd küzd valamilyen betegséggel – természetesen orvosi konzultáció mellett – érdemes az e-könyvekben is megkeresni vonatkozó tanácsokat.