Nem mindegy, hogy mivel tölti az ember a szabadidejét. Sokan olvasunk, vagy rátapadunk a Netflixre, megint mások kertészkednek, írnak, rajzolnak, és még sorolhatnánk. De sokféle szabadidős tevékenységhez érdemes útmutatót is olvasni.

Az e-könyveink kínálata a DiBookon a témában főként útikönyvekből áll. Nem is csoda, hiszen az utazás az, amelyet mindenki szívesen jegyez fel. A meghatározó élmények egy-egy idegen országban, kultúrában másokat is oda tudnak csábítani, vagy éppen figyelmeztetni arra, hogy mire figyeljen. A kínálatunkban válogatva ellátogathatunk Erdélybe Rajczi Adriennel, Libanonba Bánszegi Katalinnal, sőt, egészen Kínáig, a Tiltott városig mehetünk Benda Lászlóval

Esetleg bejárhatjuk az egész világot Vadas Zsuzsával a Hátizsákomban a glóbuszom című könyvében, vagy csatlakozhatunk Soltész Bélához, aki egészen Eldorádótól az Antillákig megismerte a világunkat. Ha pedig csak kiszabadulnánk a négy fal közül, akkor keressük Földvári Andrást, aki csak annyit üzent: Elmentem világgá! Valljuk be, néha mi is szeretnénk követni a példáját.

Bármi is legyen az úti célunk, érdemes szétnézni a DiBook kínálatában. Ahogy érdemes akkor is, ha mi magunk nem tudunk utazni, de szívesen felfedeznénk új tájakat a képzelet szárnyain.