Beleolvasok

Író leszek

A megvalósítható álom

„Író leszek…” - Kezdetben ez a mondat nem tudatos. Egy álom fogan meg a szívben, majd elkezdi keresni az utat a megvalósulás felé.

„Író leszel?” - Sokan sokféleképpen teszik fel a kérdést, amikor elkezded hangosan kimondani szíved vágyát.

És mit kívánok én neked? „Legyél író!” - majd azonnal hozzá is teszem: „De nem mindegy, hogyan!”

Bárki ​lehet író, jól írni azonban csak kevesen tudnak. Az ösztönös tehetség ritka, ráadásul kevés is. Szerteágazó szakmai ismeret kell könyvkészítésről, az író feladatairól, a kiadás folyamatáról. De ez még mindig csak elmélet, ami mit sem ér, ha nem használod, ha a tudás nem párosul valós munkával. Mert nem várhatsz a berepülő galambra.

Mi kell még? Kapcsolati tőke, elköteleződés a cél mellett, kőkemény kitartás, és nem árt a stabil anyagi háttér sem.

És még? Egyéni megoldások, amelyek épülhetnek részben átvehető, követhető mintákra, azonban az ismertség, elismertség minden író esetében másképp érhető el. Esetedben is.

Ezzel a könyvvel igyekszem megmutatni, mi mindennel jár együtt a választásod. Segítek, hogy körültekintően dönthess, megtedd az első lépéseket, majd folytatni tudd az utad, egészen a célig.

Hogyan valósíthatod ezt meg? Ahogy a nagy álmokat szokták. Lépésről lépésre. Álmodd, Akard, Tervezd, Tedd, Elemezd, Javítsd, Ismételd. A recept adott, bár nem egyszerű! De a segítségedre lesz, hogy egy nap az a bizonyos mondat így hangozzon el: „Író vagyok!”

További információk

Villámakció!
2290 Ft

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

7 270 Ft

250 pont