Beleolvasok

Vaginabiblia

Valóban gombafertőzést okoz a cukorfogyasztás?Van bármi haszna a fanszőrzetnek?Fontos-e vulvovaginális étrendet folytatnunk?Valóban kiszárad a vaginánk szex hiányában? Mi az igazság a HPV-vakcina kapcsán?
Rengeteg kérdés, ezernyi meggyőzőnek tűnő, zavaros, ellentmondásos tévhit! Az áltudomány, kattintásvadász címek és a celebek által ránk tukmált termékek korszakában könnyű összezavarodni, és bedőlni a divatos hiedelmeknek. Hiánypótló könyvében az óriási népszerűségnek és közbizalomnak örvendő Jen Gunter szülész-nőgyógyász eloszlatja a kártékony mítoszokat, és a nők kezébe adja nemi szervük egészségét. A szerző tényeken alapuló, játékos utazásra invitál a gyerekvállalással kapcsolatos egészségügyi kérdésektől kezdve az antibiotikumok és probiotikumok hatásán át egészen az olyan friss trendekig, mint a vaginagőzölés vagy a jádetojások. Utunk során többek között az alábbi témákról tudhatjuk meg az igazságot: A hüvelyi mikrobiomaNemi szervi higiénia, síkosítók, hormonmítoszok és tévhitekAz étrend és a vaginális egészség kapcsolataA terhesség és szülés által okozott változásokA menopauza okozta változásokHogyan hagyja cserben az orvostudomány a nőket vaginájuk egészségét illetőenA legjobb alsóneműk vaginánk egészségéhezA csikló teljes dicsőségében, és a G-pont mítosza
A Vaginabiblia nélkülözhetetlen olvasmány mind a fiatal lányok, mind az idősebb nők számára vaginájuk egészségéről és gondozásáról!

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

11 538 Ft

577 pont