Beleolvasok

Önmagad forrása

Bízz az ösztöneidben, éleszd fel a varázserőd

Képes vagy arra, hogy elengedd magad, és nyitottá válj az új befogadására? Hogy ismét bízni tudj a megérzéseidben?
Lisa Lister felébreszti a testtudatosságodat, segít felelősséget vállalni fizikai, mentális, érzelmi és spirituális szükségleteidért, valamint hozzáférni az energiádhoz, a kreativitásodhoz, az egyedi frekvenciádhoz és a mágiádhoz, hogy újra képes legyél kiállni magadért és másokért.
Az Önmagad forrása a TE radikális útmutatód ahhoz, hogy teljesen a forrásból, a forrás által, az élet felé orientálódj, és bízz az érzékeidben, a bölcsességedben és a ritmusod megélésének folyamatos felfedezésében. 
Ez a könyv arra emlékeztet: TE magad vagy a rituálé. TE magad vagy a varázslat. TE vagy önmagad forrása!
Ismerkedj meg a benned élő boszorkánnyal! A szerző arra hív, hogy a személyes és kollektív mítoszokon keresztül csatlakozz hozzá a küldetésben, amelynek célja a tested ritmikus-ciklikus intelligenciájához, az Anyatermészethez és a Mindenséghez való visszatérés.
 
Ez az „utazás” csodálatos visszatérés a belső forrásodhoz!
Az Önmagad forrása megmutatja, hogyan
-   térj magadhoz – szabadulj ki a társadalmi bűbáj kötelékéből, hogy visszaszerezd a testedet;
-   bízz az ösztöneidben – önmagad ráhangolása és a bizalmad kiépítése a testedben rejlő bölcsesség iránt;
-   emlékezz a varázslatodra – térképek és varázsszerek, amelyek támogatnak, hogy többé ne csak túlélj, hanem valóban élj: aktívan fejlődj és gyarapodj.
Lisa Lister bestsellerszerző, művész, jós, szomatikusmozgás-tanár és terapeuta. Gyakorlati, pszichológiai és spirituális eszközöket, útmutatást és támogatást kínál azoknak a nőknek, akik szeretnék felfedezni, irányítani és javítani a kapcsolatukat a testükkel.
„Megtapasztalni, hallani, szagolni, látni, érezni és tanújának lenni annak, ahogy az ezeken az oldalakon keresztül szőtt, suttogott, énekelt és dobolt szavak és a varázslat érzéseket ébreszt benned. Soha ne feledd: TE MAGAD vagy a varázslat!”
„Lisa szavai a szívünk és a lelkünk mélyéig hatolnak. Az emberi lét varázsát úgy tudatosítja benned, hogy egy pillanat alatt megváltoztatja az életedet, és közben arra bátorít, hogy kreatívan, dekadensen és könnyedén alkalmazd a személyes erődet.”
Carrie-Anne Moss
A Mátrix-sorozat színésznője, feleség, anya 
és az Annapura Living alapítója

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

10 670 Ft

535 pont