Beleolvasok

Ölelj szorosan

"Túlfűtött, feszültségekkel teli regény." - The Book Boutique

"Izzik a levegő Salem és Jud között." - Maureen's Books

A régmúlt árnyai beboríthatják a sors ragyogását?

Jud Lawson a szakadó esőben talált rám, miután lerobbantam egy elhagyatott környéken a tragacsommal. Nem vágytam hős megmentőre, pláne nem ilyen jóképűre. Botrányosan jól néz ki! Magas, szexi, és süt róla, hogy veszélyes. De nem maradt más választásom, fel kellett ülnöm a motorjára.

Salem Aguilar azonnal levett a lábamról. Megsemmisültem. A nő maga a két lábon járó végzet. Igazi, valóra vált álom.

Kiderült, hogy munkát keres, nekem pedig épp szükségem volt segítségre. Azóta itt téblábol ez a gyönyörű boszorkány a boltomban, én pedig alig bírok magammal. Tagadhatatlanul vonzódunk egymáshoz. Szikrázik közöttünk a levegő.

Hamarosan az ágyamban kötünk ki, és hirtelen olyan kötődést érzek a lelkemben, ami engem is meglep, hiszen az olyan fenevadak, mint én, nem érdemlik meg a szerelmet. De Salemnek is megvan ám a saját titka. Évek óta menekül a múltja elől, ami úgy tűnik, most végül utoléri...

A. L. Jackson, a New York Times és a USA Today bestsellerszerző visszacsábít minket Redemption Hillsbe, ahol a Lawson testvéreké a főszerep. Ebben a könyvben Jud és Salem rejtéllyel és szenvedéllyel fűszerezett románca rabolja el a szívünket.

"Csodálatos képet fest két megtört lélek egymásra találásáról." - Sunny Shelly Reads

"Salem hihetetlenül erős női karakter!" - Book Binge

 

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

15 497 Ft

775 pont