Beleolvasok

Mit csinál a hogy is hívják?

Avagy munka a szerkesztőségben

Mielőtt ​elolvasod a fülszöveget, kérlek, nézd meg a borító címlapján alul szereplő felsorolást! …Megvolt?
Ha az ott olvasottak láttán nem merül fel kérdés, illetve legalább a feléről van fogalmad, eszik-e vagy isszák, vagy nem is érdekelnek a válaszok, akkor ez a könyv nem neked szól. (Azért ne tedd le, másnak még jó ajándék lehet!)
Viszont ha kellően összezavarodtál, és szeretnél válaszokat kapni a hirtelen felmerülő „mit csinál a hogy is hívják?” kérdésedre, akkor pont jó könyvet tartasz a kezedben. Ha feltörekvő íróként tekintesz rá, azért; ha szakmabeli „öregróka” vagy, akkor azért; de még független, csak érdeklődő olvasóként is hasznos lehet betekinteni a könyvgyártás kulisszái mögé.
Ami különlegessé teszi ezt a gyűjteményt, az a rám jellemző laza, humoros stílus és a mégis komoly, részletekbe menő alaposság. Szóval tematikus és aprólékos lesz, de nem száraz.
…Na, ne a fülszöveget olvasgasd! Inkább gyere, lessük meg, milyen is egy könyvkiadó szerkesztőségben az élet!
A szerző Robin O’Wrightly néven vált ismertté szórakoztató és szépirodalmi fikciós regényeivel, de aztán több mint negyedévszázados szakmai tudással a háta mögött, kénytelen-kelletlen megírta ezt a maga nemében teljesen szokatlan, mégis „szakmázós” könyvet a magyar alkotói nevén. Ez már a második, aktualizált, bővített és kiadófüggetlenített kiadás.

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

5 000 Ft

250 pont