Beleolvasok

Mahábhárata: A Kurukshetra - A száműzetés 2. rész

Az eposzi saga lebilincselő újragondolása a modern közönség számára

Kr. e. 5000-től Kr. u. 5000-ig - minden otthonban ugyanaz a történet bontakozik ki.
Tapasztalja meg a Mahábhárata időtlen drámáját és mély bölcsességét úgy, ahogyan még soha. A Vikram Aditya által aprólékosan megmunkált, több mint 300 oldalas eposz az ősi történetet egy lenyűgöző modern érintéssel eleveníti fel újra, és az etika és az értékek összetett témáit nemcsak hozzáférhetővé, hanem intenzíven magával ragadóvá is teszi.
Légy tanúja a titánok összecsapásának - Pándavák a Kauravák ellen -, ahogy az évszázados harag olyan csatában tör ki, amely örökre újraértelmezi a dharmát (igazságosságot). Tapasztald meg a gyötrelmes döntéseket, a bátor áldozatokat és a rendíthetetlen akaratot, amely ezt az epikus konfliktust táplálja.
Több mint egy izgalmas kaland, a Mahábhárata: A Kurukshetra” értékes betekintést nyújt az etikába, az értékekbe és az emberi kapcsolatok összetettségébe. Ez egy időtlen mese, amely ma is visszhangra talál az olvasók körében.
Lépjen be egy olyan világba, ahol minden egyes fejezet nem csupán egy történetet kínál, hanem egy mélyreható életre szóló leckét, amely csak arra vár, hogy felfedezze.
„A Kurukshetra - 2. rész” mesterien fedi le a Mahábhárata terjedelmes elbeszélésének fennmaradó 50 százalékát.

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

7 363 Ft

368 pont