Beleolvasok

Kötődési problémák – megoldások

Útmutató a mély és tartós érzelmi kötelékek kialakításához

Építsünk ki erős kapcsolatokat, vagy javítsunk a jelenlegie- ken múltunk megértésével!

A közelség és az intimitás elmélyítéséhez minden kapcso- latban fontos, hogy először is megértsük a felnőttkori visel- kedés és a gyermekkori tapasztalatok közötti egyértelmű párhuzamokat. A kötődéselmélet ötvözi a hagyományos tanításokat a tudat alatti minták ismeretével, így hatékony eszközöket nyújt a lényegbeli, mély változáshoz.

Thais Gibson rendkívül informatív és érdekfeszítő könyve bevezet a saját és szeretteink kötődési mintáinak világába. Segít jobban megértenünk, hogyan emelkedhetünk felül a kapcsolataink kihívásain, hogyan alakíthatjuk át a berögző- déseinket, és hogyan szerethetjük és érthetjük meg jobban önmagunkat és a körülöttünk élőket.

Az interaktív kvízek, összefoglalók és a mindennapokban is alkalmazható, valóban működő stratégiák segítségével elsajátíthatjuk azokat az eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy átprogramozzuk azokat az elavult hiedelmeket, amelyek zűrzavarhoz vezetnek az életünkben és a kapcsola- tainkban – legyen szó szerelmi, plátói vagy családi kapcso- latokról.

· Hogyan kötődünk? Ismerd meg a négy alapvető kötődési stílust: elutasító-elkerülő, félelemteli-elkerülő, szorongó és biztonságosan kötődő.
· Mik a legjobb módszerek? A terápia három elsődleges for- mája – az ún. elfogadás és elkötelezettség terápia, a kognitív viselkedésterápia és a RAIN (Recognize, Allow, Investigate, Nurture – felismerés, elfogadás, vizsgálat, gondoskodás) – alkalmazásával elkezdhetjük átprogramozni a tudatalattin- kat.

· A régi és az új találkozása. A hagyományos pszichológiai módszerek és a kötődéselmélet új, legmodernebb technikái- nak keverékén keresztül tanulhatunk.

Lépj te is a gyógyulás és az egészségesebb kapcsolatok felé vezető útra a kötődéselmélet technikáinak elsajátításával!

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

8 970 Ft

450 pont