Beleolvasok

I Love to Brush My Teeth – Szeretek fogat mosni

Admont , Shelley
-
Goyal , Sonal

English Hungarian bilingual children's book. Perfect for kids studying English or Hungarianas their second language. Little Jimmy doesn’t like to brush his teeth. Even when his mother gives him a brand new orange toothbrush, his favorite color, he doesn’t use it like he is supposed to. But when strange and magical things start happening to Little Jimmy, he begins to realize how important brushing his teeth can be.I love to brush my teeth is a delightful story full of beautiful illustrations sure to get your little ones attention. If your child is having difficulty learning to brush their teeth then this is the book for you to share together.This story may be ideal for reading to your kids at bedtime and enjoyable for the whole family as well!.

Angol-magyar kétnyelvű gyermekkönyv. Tökéletes az angol vagy magyar nyelvet második nyelvként tanuló gyerekek számára.
A kis Jimmy nem szeret fogat mosni. Még akkor sem használja úgy, ahogyan kellene, amikor az édesanyja egy vadonatúj narancssárga fogkefét ad neki, a kedvenc színét. De amikor furcsa és varázslatos dolgok kezdenek történni a kis Jimmyvel, kezd rájönni, milyen fontos lehet a fogmosás.
Az I love to brush my teeth egy elragadó történet, tele gyönyörű illusztrációkkal, amelyek biztosan felkeltik a kicsik figyelmét. Ha a gyermeked nehezen tanulja meg a fogmosást, akkor ez a könyv a legalkalmasabb arra, hogy közösen megosszátok ez a történet ideális lehet arra, hogy lefekvés előtt felolvassátok a gyerekeknek, és az egész család számára is élvezetes lehet!

2 641 Ft

132 pont

A szerző további művei

Teljes lista

Ezek is érdekelhetnek

Teljes lista