Beleolvasok

Hiba volt idejönnöd

Grace Evans kibérel egy farmházat Wyoming közepén, hogy kiszakadjon túlhajszolt New York-i életéből. A kiruccanása ráadásul nem is kezdődhetne jobban, mivel az idilli ház tulajdonosa egy rendkívül jóképű férfi Calvin Wells személyében. Eleinte ugyan nehezen találják meg a közös hangot, mert két nagyban eltérő világból származnak, de a vidéki lét mindennapjai és szállásadója kedvessége elbűvöli Grace-t. Ám idővel észrevesz pár baljós jelet. Például, hogy nincs kiépítve a mobilhálózat. Nemrég eltűnt egy nő a környéken. És mintha a farm körül is lennének furcsaságok.

A nyugtalanító körülményeket eleinte áthidalja a kettejük közötti vonzalom és egymáshoz való lassú, de biztos közeledésük, ám ahogy érkezik a nő távozásának ideje, a dolgok súlyosan elromlanak. A könnyed flörtölésekből hamarosan hazugságok sűrű hálója szövődik: Calvin rajongása aggasztó megszállottságba csap át, ugyanakkor gyanítani kezdi, hogy Grace nem őszinte vele, kezdve azzal, hogy miért bérelte ki a házát. Eddig is tudtuk, hogy a futó kalandokban könnyen sérülhet valamelyik fél, de Grace-re és Calvinre valami sokkal szörnyűbb vár ebben a nyugtalanító, feszültséggel teli thrillerben.


A könyvről mondták:

“Mindent hoz, amit várok egy jó thrillertől. Szexi, baljós és olyan felkavaró befejezése van, amire nem számítottam. Jeneva Rose a csavarok királynője.”
Colleen Hoover, az It Ends with Us – Velünk véget ér és a Verity szerzője

“Veszélyesen tökéletes olvasmány, ami folytatásért kiált.”
John Marrs, a The One – A tökéletes pár szerzője

“Úgy olvastatja magát, ahogy semmi más, és rendesen odacsap a végén. Csak úgy sistereg a feszültségtől.”
Jennifer Hillier, A hentes szerzője

“Nehéz letenni, mert a rejtélyek lapról lapra egyre jobban berántják az olvasót.”
Kaira Rouda, A legszebb nap szerzője

Jeneva Rose olyan jelenség a műfajban, amivel mostantól számolni kell, a Hiba volt idejönnöd az eddigi legjobb regénye.”
Alex Finlay, a Minden félelmed szerzője

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

11 450 Ft

573 pont