Beleolvasok

Házvezetőnők

Az év bálja. Az évszázad rablása.

Az ​év legfényűzőbb bálja. Az évszázad legmerészebb betörése.

Soha ne húzz ujjat a személyzettel…
Mrs. King nem átlagos házvezetőnő. A szélhámosok és tolvajok világába született asszony szívós munkával küzdötte fel magát, és most London egyik legelőkelőbb háztartását vezeti. A ragyogó kincsekkel teli ház úrnője vagyonát és befolyását hirdeti, ám az árnyak között sötét titkok bújnak meg.
Amikor Mrs. Kinget hirtelen elbocsátják a De Vries házból, kapóra jönnek korábbi élete alvilági kapcsolatai. Az egykori házvezetőnő jól tudja, hogyan álljon bosszút, és ehhez már csak néhány hozzá hasonló asszony segítségére van szüksége. Egy minden kétes ügyben benne lévő zálogháztulajdonosra, akinek szintén akad törlesztenivalója a De Vries famíliával. Egy végre tehetségéhez méltó szerepre vágyó színésznőre. Egy jobb életről álmodozó varrónőre. És elődjére, akinek hozzá hasonlóan jó oka van a bosszúra.
A tervük egyszerű. Az év legfényűzőbb álarcos báljának estéjén minden mozdítható dolgot elemelnek a házból, miközben az illusztris vendégsereg gyanútlanul mulat. Ám Mrs. King a pénz helyett valójában az igazságra szomjazik, márpedig az igazságnak nagy ára van…

A brit Alex Hay debütáló regénye 2023 egyik legnagyobb könyvsikere – mintha csak a Downton Abbey pompája találkozna az Ocean's Eleven szellemességével.

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

10 722 Ft

536 pont