Beleolvasok

Gyógyítsd meg az agyad

Bárki számára, aki valamilyen agyi betegség miatt aggódik, a krónikus állapotoktól kezdve az egyszerű agyi ködig és fáradtságig, ez a nélkülözhetetlen útmutató a megelőzéstől a kezelésig terjedő teljes spektrumot lefedi.
Mindannyian tapasztaltunk már agyi ködöt, amikor nem találtuk a kulcsot, elfelejtettünk tényeket, és éreztünk általános levertséget bizonyos napokon. És sokan közülünk megtapasztalják akár önmagunkban, akár a szeretteinkben, hogy ez a "köd" maradandóbb, több, mint egy sima fáradtság.
Nem számít, milyen az Ön jelenlegi agyi egészségi állapota, a Gyógyítsd meg az agyad lehetővé teszi és képessé teszi Önt arra, hogy konkrét lépéseket tegyen, amelyek azonnali változást eredményeznek agya vitalitásában, tisztaságában és energiájában. Javulni fog a memóriád, eltűnik a ködösség, kevésbé leszel állandóan fáradt, és még sok minden más. És, megtanulod, hogy ezek nem üres ígéretek. Dr. Tom O'Bryan, az Autoimmun gyógyír szerzője tudja, hogyan lehet tartós változásokat elérni az egészségben, és most itt van, hogy megossza ezeket veled.
Ez egy lépésről-lépésre történő megközelítés a jobb kognitív funkciókhoz - ha megválogatjuk, hogy mi kerül a villára, mi van a környezetünkben, és hogyan gondoskodunk magunkról, az nagy változást érhetünk el. Mindössze heti egy óra gyakorlással, 6 hónap alatt búcsút mondhatsz az agyi ködnek, és üdvözölheted a jobb hosszú távú memóriánk és az élesebb elménk lesz.

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

8 585 Ft

430 pont