Beleolvasok

Érzékenység

A túlérzékeny emberek rejtett képességei egy rohanó világban

Granneman , Jenn

„Az érzékenységed ajándék lehet a világ számára 
– még ha időnként átoknak is érzed.”

Paradigmaváltó könyv egy régóta alulértékelt, de rendkívül előnyös személyiségvonásról.

Mit jelent túlérzékenynek lenni, miért titkoljuk, és hogyan válhat az érzékenységünk a legnagyobb erőnkké?

Ne sírj! Ezt most igazán túlreagálod! Ne légy már olyan érzékeny! – halljuk sokszor. Az érzékenységet kultúránkban leginkább gyengeségnek tekintjük, a gyermekeinkből kineveljük, és a felnőttek ellen fordítjuk. Ez a gyengéd, ámde igazán inspiráló könyv ezen a téves hozzáálláson igyekszik változtatni.

„Mi történne, ha a keménység mítosza helyett az érzékeny utat követnénk? 
Mi történne, ha az érzékeny hangok lassan felszólalnának? Ha nem rejtegetnénk tovább az érzékenységünket, hanem elfogadnánk?”

Az Érzékenység a legújabb tudományos kutatásokat összefoglalva, gyakorlati tanácsok és anekdoták segítségével tanít meg bennünket arra, hogyan bontsuk ki az ebben az alulértékelt erőben rejlő lehetőségeket, és hogyan hasznosítsuk azt életünk legfontosabb területein: a barátságokban és kapcsolatokban, a munkahelyen, a vezetői pozícióban és a szülői nevelésben. Jen Granneman könyve gyökerestül átalakítja az érzékenységről alkotott elképzeléseinket, és rávilágít a világ irányába tanúsított finomabb ráhangolódásban rejlő hatalmas erőre.
 
• Ismerd meg az öt hatalmas adományt, amely minden túlérzékeny ember sajátja. 
• Tudd meg, miként győzhető le a túlstimuláció.
• Tanuld meg értékelni a benned rejlő gyengédséget és empátiát.

Ez az inspiráló könyv képes – egyszer s mindenkorra – megváltoztatni azt, ahogyan az érzékeny embereket látjuk, és ahogyan ők látják magukat. 

„A mi hangos, gyors világunkban az érzékeny emberekre kell figyelnünk, mert van mit tanulnunk tőlük. Megmutatják a lassítás értékét. Hogy mélyen kapcsolódjunk egymáshoz. Hogy értelmet adjunk a hétköznapi életünknek.”

Formátumok
4 190 Ft

210 pont

A szerző további művei

Ezek is érdekelhetnek

Teljes lista