Beleolvasok

Egészséges agyműködés

Válaszok a mentális egészségre, OCD-re, autoimmun betegségekre, neurológiai tünetekre, szorongásra, depresszióra, Alzheimer-kórra, nehézfémterheltségre, Epstein–Barr- vírusra, Lyme-kórra, ADHD-ra, és étkezési rendellenességekre

Fedezd fel te is, miért bíznak milliók a Gyógyító Médium New York Times sikerlistás könyvében, amikor olyan egészséggel kapcsolatos válaszokat keresnek, amikre sehol másol nem találtak eddig választ!

Agyad olyan gyógyító képességekkel rendelkezik, amelyek messze meghaladják az orvostudomány és a tudomány mai ismereteit. Az agy és az idegrendszer továbbra is rejtély az orvostudomány számára, amikor krónikus betegségekről és az aggyal kapcsolatos panaszokról van szó. Az agy gyengeségeinek feltérképezése nem egyenlő azzal, hogy tudjuk, mi a valódi probléma, vagy hogy mit kellene tennünk ellene. Mi lenne, ha olyan gyógyulási lehetőségekhez férnél hozzá, amelyekről eddig senki nem gondolta, hogy lehetségesek? Az Egészséges agyműködés című új könyvében Anthony William az agyunkat és az idegrendszert vizsgálja meg.

A kötet különleges, szükségleteinkre szabható gyakorlati lépéseket és az alábbi témákat kínálja:
• Az agyat veszélyeztető hagyományos élelmiszerek, étrend-kiegészítők és adalékanyagok részletes leírása

• Átfogó útmutatás azokról a táplálékkiegészítőkről, amik támogatják a gyógyulás folyamatát – és pontos alkalmazási módjuk adagolási útmutatóval több mint 300 panasz és betegség kezelésére

• Több mint 100, az agy egészségét támogató ízletes étel receptje

• Mélyreható, hatékony agyi meditációk és egyéb gyógyító technikák

• Tisztítókúrák, nehézfém-méregtelenítési útmutatók és új Gyógyító Médium agyterápia receptek – vadonatúj folyékony álla- gú gyógyszerek olyan összetevőkkel kombinálva, amelyek azonnali megkönnyebbülést hoznak, amikor az agy stressznek van kitéve.

Anthony William személyre szabható protokollokat, új recepteket, nehézfém-méregtelenítési útmutatókat, tisztítókú- rákat és forradalmi információkat kínál neked, amelyekkel megvédheted magad több mint 300 kellemetlen tünettől és zavartól.

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

12 188 Ft

610 pont