Belehallgatok

Édes élet - keserű valóság

Úton az egészség felé

Zabola

Akinek fontos az egészsége, de nehezen szánja rá magát, hogy tegyen érte. Aki nem tudja, hogy hol kezdje. Aki nem tudja, hogy hogyan fogjon hozzá. Módszer és eszközök. Ha egészség van, minden van, vagy ahogy Arthur Schopenhauer fogalmazta meg „Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi”. Mi kell ahhoz, hogy eldönthessük, hogy mely szokásainkat kell elhagynunk, vagy megváltoztatnunk? Valójában mi támogatja az egészségünket? Mire figyeljünk, mit tehetünk és hogyan? Olyan módszert mutatunk be, ami garantáltan mindenkinél működik, és már ma elkezdheted. Ha írott formában is látni szeretnéd, amit egyébként érdemes, mert az e-book sok inspiráló és elgondolkodtató képet tartalmaz, akkor látogass el a zabola.hu weoldalra, ahol ingyen megkaphatod.

1 990 Ft

100 pont

VOIZ logó
Hogyan jutsz hozzá a megrendelésedhez?
1.
Töltsd le ingyenesen a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazást az okostelefonodra!
2.
Nyisd meg az alkalmazást, és írd be a VOIZ kódot a KÓDBEVÁLTÁS menüpont alatt. A VOIZ kódot itt, a DiBookon, a Profilom/Hangoskönyveim menüpontban találod a megvásárolt hangoskönyv mellett, valamint e-mailben is elküldtük neked.
3.
A megvásárolt hangoskönyveidet a VOIZ Hangoskönyvtár alkalmazásban, a KÖNYVEIM menüpont alatt bármikor meghallgathatod. További segítséget a DiBook GYIK-ban, a VOIZ honlapján és a VOIZ alkalmazásban találsz.