Beleolvasok

Cor Machinia

Kezünkben az életünk

Glaszhütter Bianka

Egy nem is annyira messzi jövőben, egész pontosan 3020-ban, az emberek és robotok együtt élnek egy kialakított városban. A robotok az emberek napjainak szerves részeit képezik. Segítik és ápolják az embereket. Van aki kedveli a robotokat, van aki csak tárgyként tekint rájuk, és vannak a támogatóik is.

Azonban van egy robot, Greg, aki más mint a többiek. Ő sokkal emberibb, mint a társai. Az apja, a robot gyár megalapítója, úgy kezeli mint a fiát, és ez látszik is Greg viselkedésében és gondolkodásában. Fekete kereskedelmet folytat, hogy beszerezzen minden hozzávalót az újnál újabb robotoknak, mikor történik egy furcsa fordulat.

A békésnek mondható városban, ahol nincsenek harcok és háborúk, miért létezik a katonaság és mit akarnak a fiútól? Mi történik, ha a szerencsétlenséget magával hordozó fiú találkozik egy menekült bandával és bajba sodorja őket, többet között az őket irányító lányt, akire mindannyian felnéznek? És melyek azok a különös lények a város határánál, akik embernek néznek ki, de mégsem emberként viselkednek?

1 999 Ft

100 pont

A szerző további művei

Ezek is érdekelhetnek