Belehallgatok

A vezető legjobb befektetése

Nevelj vezetőket 2.0

Ez ​a könyv nem más, mint egy „mesterkurzus" a világhírű vezetési szakértővel, John C. Maxwell-lel, aki megosztja a legfontosabb tanulságokat, amelyeket az elmúlt negyedszázad vezetésfejlesztési folyamatáról megtanult.

Mi egy vezető legjobb befektetése? 
Egy vezetőnek elsősorban a saját vezetői fejlődésébe kell időt fektetnie, de rögtön ezután azt is meg kell találnia, hogy mi a legjobb módja a víziója megvalósításának és szervezete bővítésének. 
Fejleszteni más vezetőket! 
Minél több vezetője van egy szervezetnek, és minél jobban felkészültek a vezetésre, annál sikeresebb a szervezet és a vezetői.

Az elmúlt huszonöt évben a New York Times bestsellerszerzője, John C. Maxwell több millió üzleti, kormányzati és nonprofit vezetőt segített fejlődni a világ számos országában. Ebben a könyvben Maxwell lépésről lépésre vezeti végig az olvasót a vezetők beazonosításának, pozicionálásának, motiválásának és reprodukálásának folyamatán, hogy olyan kultúrát hozzon létre, amely képes újratermelni és egyesíteni a vezetői értékeket.

A könyvből megismerheted:

• Vezetői kerekasztal – Hozz létre egy helyet, ahová a potenciális vezetőket hívod meg, és ahol megtapasztalhatják a vezetői kultúrát.

• A vezetők hét motivációja – Ismerd meg a hét motivátort, és állapítsd meg, mi motiválja az egyes embereket, majd ennek megfelelően cselekedj.

• A 10-80-10 módszer – Előkészíti a sikert, megadja a kellő felhatalmazást az embereknek, hogy kiváló teljesítményt nyújthassanak, és bebiztosítja, hogy a célvonalon is átmehessenek.

• Kit támogass a vezetővé válás útján – Szeress és becsülj mindenkit, de a Pareto-elvet használd annak kiválasztásához, hogy kit nevelj vezetővé.

Az olvasás folyamán megtapasztalható a vezetők összetett fejlesztésének igazi értéke, miközben magunk is eljutunk a vezetés legmagasabb szintjére. Ez a könyv mindenki számára tökéletes, aki meg akarja tenni a következő lépést a vezetésben, fel akarja építeni szervezetét vagy csapatát.

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

10 999 Ft

551 pont