Beleolvasok

A ​tudatosság gyakorlása

75 meditáció a stressz csökkentésére, a mentális egészség javítására és a mindennapi béke megteremtésére

Csendesítsd ​el elmédet, és találj rá a békére a tudatos meditáció segítségével! 
A mindfulness (tudatos meditáció) a stressz csökkentésének, az ellenálló képesség növelésének és a mentális jóllét fenntartásának tudományos bizonyítékokon alapuló módja. Már egy rövid meditáció is képes egy rosszabb napot felderíteni, és segíthet, hogy a jelen pillanatban állapodhass meg. 
Matthew Sockolov, a könyvében található 75 alapvető gyakorlattal nyújt útmutatást mindazoknak, akik a tudatos meditáció előnyeiben akarnak részesülni – így többek között szakértői tanácsot ad arra, hogyan lehet a csapongó gondolatainkkal megbirkózni, vagy miként kezeljük a mentális blokkokat. 
A tudatosság gyakorlása oldalain fellelhető első gyakorlatok csupán öt percet vesznek igénybe, és könnyen kivitelezhetők. Ahogy haladsz előre a könyvben, a meditációk egyre összetettebbé válnak, és veled egy ütemben teljesednek ki. A már elsajátított leckékre épülve fejlesztenek tovább a tudatosság terén. A különféle konkrét helyzetekre és érzelmekre tervezett meditációkkal még a legtapasztaltabb meditálók is praktikus gyakorlati képzést kapnak a kötetből tudatosságuk fejlesztéséhez. 
A könyvben a következő témákban is találsz gyakorlatokat: 
– A szorongás és a stressz csökkentésére 
– A harag lehűtésére 
– A depresszió kezelésére 
– A fájdalom uralására 
Lépj a béke, a kiegyensúlyozottság és a türelem útjára a tudatosság gyakorlásával. Egy kis iránymutatással te is meglelheted magadban azt a potenciált, amivel könnyedebbé válik az életed. 
A kezedben tartott könyv gyakorlatai most feltárják a te életedben is a szabadság ösvényét!

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

7 170 Ft

360 pont