Beleolvasok

A tökéletlenség ereje

Szeretetsztorik

Fedezd fel a szeretethez vezető legegyszerűbb és legrövidebb utat, hiszen a szeretet benned lakozik, te magad vagy!

Mindannyian szeretetre vágyunk, és minden tettünknek ez a mozgatórugója. Ahogy azonban a like-okat számolgatjuk a közösségi médiában, és a bankszámlaegyenlegünkkel mérjük saját értékünket, arra programozzuk magunkat, hogy a szeretetet ki kell érdemelnünk, vagy el kell nyernünk. Ez a beidegződés elhomályosítja azt az alapigazságot, hogy mi magunk vagyunk a szeretet végtelen és örök forrása. Ahelyett, hogy a külvilágban kutatnánk utána, nekünk kell azzá válnunk.


„A szeretetet nem kell kiérdemelni vagy keresni, csak észre kell venni.” 


Humble the Poet őszinte, közvetlen és inspiráló gondolatainak segítségével megtalálhatjuk az utat a mindannyiunkban ott rejlő, eredendő szeretet és önértékelés felé. Univerzális útmutató ez, ami minden oldalról és szögből megvizsgálja, mi is a szeretet, és miként élhetjük meg igazán ezt az érzést.

Fedezd fel az egyszerű igazságokat, amelyekkel elnézőbbé válhatsz magaddal szemben, elfogadhatod a hibáidat, a tökéletlenségedet, és megtanulhatod őszintén szeretni önmagad és másokat.

Ismerd fel az életedben tornyosuló, negatív mintákat, és tanulj meg jobb döntéseket hozni a jövőben. Ahelyett, hogy több pénzre, nagyobb teljesítményre vagy több figyelemre törekednél, tisztítsd meg a szeretet útjait, hogy eljuthasson hozzád, és teljes pompájában kibontakozhasson!

 

„Szeretni sokkal fontosabb, mint maga a szeretet. 

A szeretet felismerése és megtapasztalása azt jelenti, hogy gyakoroljuk és megosztjuk azt.”

Ne keresd hát a szeretetet, inkább járd bátran az útját!

 

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

11 790 Ft

591 pont