Beleolvasok

A szabálykönyv

Egyetem alatt egy pár voltak – összejöhetnek még egyszer? 

Nora egész karrierje egy jóképű profi amerikaifoci-sztár kezében van. Derek, a sztárjátékos történetesen Nora expasija. Annak idején a lány nem valami elegáns módon vetett véget a kapcsolatnak – a régi döntés most álmatlan éjszakákat okoz neki. Profi ügynök lett, és Derek az első ügyfele. Aki még mindig mérges rá.

Derek bosszút forral: ha Nora az ügynöke akar lenni, hát jó. De a fiú feltett szándéka, hogy megkeserítse az életét. Még emlékszik, hogy a lány nem adja fel egykönnyen. Erre a tulajdonságra alapozza a tervét.

És Nora valóban nem adja be a derekát, hanem éppenséggel ellentámadásba kezd. De aztán jön Las Vegas, egy vad éjszaka másnapján Derek és Nora egy ágyban ébrednek mint friss házasok.

A szabálykönyvet kihajították az ablakon – mit hozhat ez a kapcsolat? Ki-ki mentse a munkáját? Lehetséges kettejük közt életre szóló szerelem?

„Tökéletes »még egy esély« romantikus hullámvasút – csupa szív, jó szövegek, a két szereplő egyből megnyeri magának az olvasót. Ájuldozós, cuki, szexi.” — Elena Armas

„Álmaid »még egy esély« sportrománca! Annyi feszültség! Örökké imádni fogom Norát és Dereket.” — Tessa Bailey

„Nagyon élvezetes románc, tele kémiával – nem akarsz lemaradni róla.” — Hannah Grace

Sarah Adams a Csalóka szerelem, a Ha Rómában jársz és a Gyakorlat teszi a mestert szerzője. Nashville-ben született, ott is nőtt fel. Családos, hobbija a brit történelem. Első regényét a lányai délutáni alvásai alatt írta. Azért ír, mert reméli, meg tudja nevettetni az olvasóit, de leginkább azt tartja szem előtt, hogy az olvasónak jobb kedve legyen, amikor befejezte a könyvet, mint amikor elkezdte.

További információk

 • kiadó

 • megjelenés

  2024

 • hossz

  383 oldal

 • műfaj

 • nyelv

  magyar

 • ISBN

  9786156606846
Formátumok
15 %

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

6 576 Ft

190 pont