Beleolvasok

A sikeresség Bibliája

Élet a Siker Körül

Goldsky , J. D.

J.D. Goldsky The Successful Bible című könyvének Magyar nyelvű fordítása. Fordította Szabó Éva.
Több mint 25 éve segítem és képzem az embereket a sikerük eléréséért. Ez idő alatt sok esettel találkoztam és több százat elemeztem, és ezeket átírtam. Ezek az esetek hétköznapi emberekről szólnak, nem a világ leggazdagabb embereiről. Nem Bill Gates, Warren Buffett vagy Elon Musk, történetét írtam le, hanem a hétköznapi eseteket, azokról az emberekről, akiket akár ismerhsz is, mert lehet a szomszédod, volt iskolatársad, kollégád szerepel a könyvben. Ezeken az eseteken keresztül mutatom be tapasztalataimat, és rengeteg tanulmányt említek meg, annak érdekében hogy bemutassam a siker minden aspektusát.
A siker nem bonyolult, de nagyon sok arca van, mert az élet számos területén megmutatkozik.
Számos témát bemutatok a sikerrel összefüggésben, ami meglepő lehet. Siker és idegengyűlöletet, szexualitást, gátlástalanság, bűnözés, büszkeség, képmutatás, stb.
Lehet, hogy nem is gondoltál arra, hogy mi jelentette valaki sikerét vagy kudarcát, és választ kapsz rá, vagy éppen ellenkezőleg, elárulok neked valamit, amire eddig nem gondoltál.
Megérted ezt a könyvet és vele a sikert, ha nem idegen mesének tekinted a történeteket, hanem a saját életedbe veszed át, a leírt példákat.
Sok Sikert!

1 990 Ft

100 pont

A szerző további művei

Ezek is érdekelhetnek

Teljes lista