Beleolvasok

A pozitív fegyelem ereje

7 könnyű technika az akaraterő növelésére, mentális ellenállóképesség fejlesztésére és céljaid erőfeszítés nélküli elérésére

Hogyan erősítsd meg az akaraterődet és érd el magabiztosan céljaidat, még akkor is, ha semmi más nem működött eddig számodra.

Találod magad állandóan küzdve a halogatással?

Nehézséget jelent számodra összeszedni azt a mentális keménységet, amire a mindennapi kihívások legyőzéséhez szükség van?

Unod már, hogy kitűzöl célokat, csak hogy újra és újra alulmaradj?

Ha igen, akkor A Pozitív Fegyelem Ereje a könyv számodra.

Lásd, a személyes és szakmai céljaid elérése nem kell, hogy állandó hegynek tűnjön. Még akkor is, ha kipróbáltál már számtalan stratégiát, amelyek eredményeket ígértek, de csak frusztráltabbá tettek, van egy bizonyított módja annak, hogyan építhetsz tartós önuralmat és hogyan alakíthatod át az életed.

Logan Mind, egy elismert szerző és szakértő pszichológiában és kommunikációban, egy lépésről lépésre vezetőt kínál neked a pozitív fegyelem erejének kiaknázásához. Logan Mind mély megértésével az emberi viselkedésről, már számtalan egyént és vállalati vezetőt segített abban, hogy hatékony stratégiákkal fejlesszék ki a potenciáljukat, amelyek mind gyakorlatiasak, mind könnyen alkalmazhatóak.

A Pozitív Fegyelem Ereje-ben felfedezed majd:

✓ Az önuralom biológiai alapjait és hogyan használhatod azt előnyödre

✓ A változás pszichológiájának megértését a status quo elfogadásának és a félelem leküzdésére

✓ 7 könnyű technikát az akaraterőd fokozására és a fókusz fenntartására

✓ Hogyan állíts be OKOS célokat és használd a vizualizációs technikákat a tisztaság érdekében

✓ A WOOP módszert: Kívánság, Eredmény, Akadály, Terv, és hogyan forradalmasíthatja a célok kitűzési folyamatát

✓ Hatékony szokásépítési stratégiák, mint a szokások összekapcsolása és a testmozgás és meditáció beépítése a napi rutinodba

✓ Stratégiák a gyakori hibák, például a halogatás és a irreális elvárások kezelésére

✓ A időmenedzsment technikák erejét, mint a Pomodoro Technika és az Időblokkolás

✓ Hogyan integrálhatod az önuralmat az életed minden területére a tartós eredmények érdekében

✓ ...és még sok mást!

 

De ez még nem minden! Amikor megveszed ezt a könyvet, akkor kapsz exkluzív ingyenes erőforrásokat:

✓ 21 Napos Kihívás: Egy gyakorlatias, letölthető útmutató a pozitív fegyelem felé vezető utad beindításához célzott feladatokkal és gyakorlatokkal.✓ 101+ Motivációs Idézet az Akaraterőhöz: Egy gyűjtemény, amely inspirál és motivál minden nap.✓ Napi Szokások Ellenőrzőlista: Egy eszköz, amely segít neked figyelni és fenntartani azokat a szokásokat, amelyek elvezetnek a sikerhez.

Képzeld el, hogy minden nap úgy ébredsz, hogy megvan benned a magabiztosság és a mentális keménység, hogy szembe nézz a céljaiddal. Képzeld el, hogy folyamatosan eléred a mérföldköveket, sikert érve el és irányításod alatt érzed az életed.

Ha készen állsz arra, hogy átalakítsd az akaratodat és könnyedén elérjed a céljaidat, akkor görgetj fel és szerezd be most a könyvet!

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

9 718 Ft

486 pont