Beleolvasok

A gonosz új arca

Cure , John

„Egyszerűen nem találok szavakat. Fantasztikus thriller.” – Le Monde des Livre

A holtak visszatérhetnek az élők világába? 

John Marllow, a „Véres Casanova” néven ismert pszichopata, brutális kegyetlenséggel erőszakol meg és mészárol le nyolc nőt. A sorozatgyilkos végül az FBI elől menekülve egy elhagyatott házban öngyilkosságot követ el. Csakhogy a vérfürdő közel húsz év múlva újra kezdetét veszi, mindössze azzal a különbséggel, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett szexuális indíttatású gyilkosságok áldozatait immáron az interneten keresztül hálózza be a gonosz ragadozó.

Joseph Church, a feltörekvő író régi álma válik valóra, amikor megjelenő új regénye végre nagy sikert arat, azonban ezzel egy időben a felhőtlenül boldognak látszó házassága kártyavárként omlik össze.

Eddie-re, a rémálmokkal küzdő kamaszfiúra rátalál az első szerelem. Önfeledt szárnyalását viszont egy, a túlvilágról érkező gonosz szellem árnyékolja be, aki egyre jobban az irányítása alá vonja a fiút.

Gemsi, a fiatal és agilis nyomozónő hosszú éveket töltött az FBI fedett ügynökeként, a maffiába beépülve. Mégis, a legveszélyesebb küldetés most vár rá, amikor az interneten ismerkedő sorozatgyilkosnak akar csapdát állítani. Csapatával úgy vélik, egy másoló gyilkos nyomában vannak. Azt nem is sejtik, hogy a gonosz lelkek visszatérhetnek az élők világába…

 

John Cure, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt író, a feszültségkeltés mestere, Magyarország egyik legnépszerűbb horror- és pszichothrillerírója. Most is garantált a hátborzongató hangulat és a lebilincselő történetvezetés.

 

„Ez a könyv egyszerűen maga a tökély!” – Egy könyvfüggő vallomásai

4 499 Ft

225 pont

A szerző további művei

Teljes lista

Ezek is érdekelhetnek

Teljes lista