Beleolvasok

A fogság gyönyöre (bővített újrakiadás)

Valóban ​te irányítod a saját életedet?


Ana Moreno békésen él Albuquerque leggazdagabb negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik az esküvőjüket. 

A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, amikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. 

Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amelybe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja változtatni.

Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a megtorlás hajtja? Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?

A többszörösen Aranykönyv díjra jelölt Baráth Viktória egyik legsikeresebb regényének bővített újrakiadása megújult külsővel, exkluzív élfestett kiadásban még több izgalmat és fordulatot ígér. Érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát.

 

„A történet magával ragadó, letehetetlenné varázsolja a könyvet.” – Nikii Könyvblog

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

6 689 Ft

335 pont