Ki ne szeretne gazdag és sikeres lenni? Ki ne várná azt, hogy befektetett pénze jövedelmezzen? Márpedig kellő üzleti és gazdasági ismeret nélkül szinte borítékolható a bukás. Ha belevágnál egy tutinak tűnő üzletbe, akkor először is keress fel minden elérhető információt! Szerencsére nem minden sikeres üzletember őrzi hét lakat alatt a titkait, így a DiBookon is elérhető e-könyvekből te magad is profitálhatsz. 

Sosem tudhatod, hogy egy vállalkozás mivé fogja kinőni magát. Ha kíváncsi vagy rá, hogy korunk egyik legsikeresebb vállalkozója hogyan ért fel a csúcsra, akkor A Disney-titok című könyvben fényt deríthetsz ezekre a rejtélyekre. 

Egy sikeres üzletet menedzselni is kell. Ehhez pedig nem árt tudni, hogy Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, elvégre a vállalkozásod csak akkor lesz sikeres, ha nemcsak magadból, de az alkalmazottaidból is kihozod a legjobbat. Ha pedig már pontosan tudod, hogy mit akarsz, csak annyi kell hozzá, hogy Válj valóra!

Az üzleti élet nem olyan egyszerű, és akkor is muszáj megismerkedned a közgazdasággal, ha ez eddig szitokszónak számított. Biztosan nem akarsz bezárkózni egyetlen országba, de a valódi sikereket talán éppen külföldön fogod elérni, úgyhogy készülj fel és tanulj velünk a Nemzetközi gazdaságtanról! Ez a témakör azonban szélesebb ennél. A határok eltörlésének sötét oldalára a Globalizáció alulnézetben című könyv hívja fel a figyelmet.

A gazdaság bármely területe is érdekel – vagy érint –, a DiBook e-könyvei között válogatva megtalálod a számodra szükséges információkat.