Beleolvasok

Szuperélet

Egyszerű megoldások, amelyektől egészségesebb, fittebb és energikusabb leszel!

A Szuperélet című New York Times bestsellerben a táplálkozási szakértő és szuperélelmiszer-guru, Darin Olien emlékeztet minket arra, hogy az öt életerőt segítségül hívva maximálisan kiaknáz- hatjuk szervezetünk természet adta képességeit, ugyanis ezektől függ, egészségesek, fittek és betegségektől mentesek leszünk-e.

Ez az öt életerő pedig a következő: • minőségi táplálkozás

• hidratálás

• oxigénellátás

• lúgosítás és

• méregtelenítés

A szerző beutazta a világot, hogy tanulmányozhassa az őslakos közösségek számára évszázadok óta táplálékul szolgáló élelmisze- rek egészségünkre gyakorolt hatását. Kutatásainak eredményeit a gyakorlatban kamatoztatva megtanítja az olvasót arra, hogyan őrizheti meg ideális testsúlyát, előzheti meg akár a legsúlyosabb betegségeket, és érezheti magát nagyszerűen – mindezt minden- féle szigorú, trükkös vagy bonyolult diéták nélkül, amelyek hosszú távon sosem működnek.

Az egyszerűen megvalósítható ötleteket, könnyen követhető te- endőlistákat, táplálékkiegészítési lehetőségeket bemutató nélkü- lözhetetlen útmutatókat, recepteket, bevásárlólistákat és sok más hasznos információt felvonultató kötet útlevélként szolgál egy végtelenül nagyszerű élethez. A jóllét széleskörű, holisztikus és egyedi megközelítésével a szerző megmutatja, hogyan aknázzuk ki az élelmiszerek, a víz, az oxigén és a pH-egyensúly szupererejét annak érdekében, hogy a lehető legjobb életet élhessük ma, hol- nap és a jövőben.

Darin Olien az egzotikus szuperélelmiszerek vadásza, táplálékkie- gészítők kikísérletezője, környezetvédelmi aktivista, illetve a táp- lálkozás és a természetes egészség széles körben elismert szakem- bere. Testmozgás-fiziológiából és táplálkozástudományból, majd pszichológiából szerzett diplomát. A kaliforniai Malibuban él.

„Nem szabad elfelejtenünk, hogy minden egyes falattal döntést hozunk a tekintetben, egészségesen vagy egészségtelenül kívá- nunk-e táplálkozni; hogy az az étel, amit megeszünk, táplál-e majd minket, olyasvalamivel lát-e el, amire szüksége van a sejtjeinknek, és javít-e az egészségi állapotunkon. Megeshet, hogy e kérdések- re nem mindig igen lesz a válasz. Nehéz tökéletesen élni. De mi a helyzet, ha több jó döntést hozunk, mint rosszat? Ha helyesen táplálkozunk, nemcsak a mai vagy holnapi énünkkel teszünk jót, hanem a húsz, harminc vagy ötven évvel későbbi énünkkel is.

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

11 729 Ft

587 pont