Beleolvasok

Az istenek játéka

Hol vérontás készül, ott szerelem születik… 

A világjárványok kora lezárult, amikor az emberek városokba tömörültek, érzéketlenek lettek, tartották egymástól a három lépés távolságot. Se érintés, se szeretet, se öröm, se bánat. Csak a közöny.
Luna-33-03-30 egyike egy ilyen város lakosainak. Kiválasztották: fel kell áldoznia magát az istenekért. Az Áldozati Eseményen kő kerül a gépezetbe: életben marad. 
Hunter, egy isten színre lépése mindent megváltoztat. Luna és csapata útra kél az Istenek Városa felé. Útközben váratlan dolgok törnek Lunára: érzelmek, a külvilág veszélyei és maga a sötétség. 

Vajon rájön, ki ő valójában? Legyőzi a sötétséget, vagy megadja magát neki? Vajon mennyire tartható fenn az új világrend, mely emberek kiontott vérén nyugszik? És a legfontosabb: létezhet-e szerelem ember és isten között?


„Érdekes és izgalmas történet egy kegyetlen világról. Egy letehetetlen olvasmány, ami megmutatja, hogy mire képesek az igaz érzelmek.”
Horváth Tamásné, Könyvszenvedély blog

„Nagyszerű és lenyűgöző történet istenekről és emberekről, egy lányról, aki nem félt szembeszállni még a leghatalmasabbakkal sem.”
Gallai Emese, Falakmögött blog

„Egy istenien jól megírt történet, egy olyan befejezéssel, amely garantáltan nem hagy nyugodtan egy idegszálat sem. Persze nem kell hálásnak lenni érte, szívesen hoztam össze. :)”
Lukács Edina Booktime blog

További információk

Formátumok

Ezekkel együtt is megveheted

+

+

5 484 Ft

275 pont