A művészetekről és a médiáról is számtalan feljegyzés született már. Ebben a kategóriában találod az érdeklődésednek megfelelő e-könyveket, legyen szó akár az építészetről, akár művészettörténetről

A DiBookon e-könyv kínálatában is megjelennek az alig százhúsz éves mozgóképkultúrához tartozó kötetek. Bokor Pál könyvei között izgalmas elméleteket találsz A siker helye Hollywood című kötetében. Ugyanakkor, ha a gyakorlatban is érdekel a filmezés, akkor bízd magad Syd Fieldre, aki az alapoktól magyarázza el, hogyan készül egy Forgatókönyv. Ha valóban szeretnéd elsajátítani ezt a művészetet, akkor vedd sorra az író további útmutatóit is!

Ha érdekel a zene – nemcsak a Spotify-on, de elméletben is, és szeretnél többet tudni a zenei műfajokról, akkor Jávorszky Béla Szilárd a te embered. Az ő segítségével megismerkedhetsz A magyar jazz történetével, vagy ha keményebben zúznál, és te is ott voltál minden Tankcsapda és Ossian koncerten, akkor szerezd meg A magyarock történetének első és második kötetét!

Akárhogy is legyen, ebben a kategóriában izgalmas tényekkel találkozhatsz, amelyekkel – ha mást nem is kezdesz velük – egy pohár sör mellett lenyűgözheted a barátaidat.