A nyelvtanulás különösen fontos számunkra, hiszen a magyar nyelvet – bár csodálatos – a lassan nyolcmilliárdos lakosságú földön mindössze tizenöt millióan beszélik. Ahhoz, hogy megértsük embertársainkat, elengedhetetlen egy-egy idegen nyelv. A tanulási folyamat nehéz, és sokszor – főleg az iskolákban, a kötelező órákon – unalmas, de ha éppen olvasunk is az adott idegen nyelven, akkor izgalmasabbá tehetjük.

Mindenképpen érdemes szétnézni a DiBook e-könyv kínálatában, hiszen számtalan idegen nyelvű könyv áll rendelkezésre. Olyanok is, amelyek nincsenek, és valószínűleg nem is lesznek magyarra lefordítva. 

Az angol nyelvű irodalomban hihetetlenül széles a választék. Közülük is az egyik kiemelkedő alkotó Patty Jansen, aki változatos műfajokban – fantasyben és sci-fiben – utazik, de a kezdő szerzőknek is segítséget nyújt a publikáláshoz vezető úton. Bármit is keresünk, akár romantikus könyvet, akár társadalomtudományt, angol nyelven minden elérhető. 

A romantika legfontosabb nyelve a francia. Párizs nem véletlenül lett a szerelmesek városa. Ha te is megismerkednél a romantikus irodalommal, ajánljuk figyelmedbe S.E. Smith könyveit, mert nemcsak szerelmet, de misztikumot is találsz majd a sorok között.

Ha sok ambiciózus magyarral együtt te is németül tanulsz, akkor érdemes szétnézned a német nyelvű könyveink között. Légy bátor, ismerkedj meg Karl May-jel, és olvasd te is eredeti nyelven a Winnetout! Lehet, hogy kezdetnek egy kicsit sok lesz… Ha így van, ajánlom figyelmedbe Barbara Cartland romantikus köteteit.

Akkor se csüggedj, ha épp olaszul vagy spanyolul tanulsz, hiszen ezeken a nyelveken is kínálunk neked olvasnivalót.

Ha pedig valamiféle egzotikus nyelvet tanulsz, és szótárra van szükséged, bátran nézz körül nálunk! Legyen az görög, izlandi, kínai vagy hindi, tudunk benne segíteni.