Az ezotéria az emberiség ősi tudásának gyűjtőfogalma, olyan bölcsességek és titkok rejlenek benne, amelyek segíthetnek az ember mindennapjaiban. Legyen szó akár asztrológiáról vagy meditációról, az ezotéria nem csak elmélet, hanem gyakorlati útmutató is mindennapjainkhoz. Rengeteg könyv született a témában, amelyekből tanulva te is jobbá, szebbé és boldogabbá teheted az életedet!

A DiBook e-könyv kínálatában is száznál több ezoterikus könyvet találsz. Olyan nemzetközi bestsellerekkel ismerkedhetsz meg nálunk, mint A békés harcos útja, és ha úgy érzed, hogy ebből a könyvből még nem találtad meg a válaszokat minden kérdésedre, akkor Dan Millman további könyveit is ajánljuk figyelmedbe. 

Az ezotéria egyben a gyógyuláshoz és a gyógyításhoz is segítséget nyújt. Matthieu Ricard a Dalai Láma segítőjeként él, és így első kézből segít neked megtanulni A meditáció művészetét. A meditációs gyakorlatok, a gondolkodás és a megfelelő életmód összetartozik. Balogh Gyula Bogumil segít neked a lefektetni a legfontosabb alapokat, hogy a te életed is teljesebb legyen. Könyveiben számtalan módszert mutat be, neked pedig csak meg kell találnod a hozzád illőt.

A spiritualitás megmutatja, hogy hogyan hangolódj rá a felsőbb erőkre, energiákra. Monika Muranyi útmutatója például a Földanyához vezet el Az élő Gaia című könyvében. De Dr. Alexander Eben idegsebész tapasztalatokon alapuló gyűjteménye a halál utáni életről, A mennyország létezik címmel megjelent kötet is érdekfeszítő olvasmány.

Ha szeretnél a napi horoszkópokon túl többet tudni az asztrológiáról, akkor arra is kínálunk megoldást. Kálmán Eszter könyvei segítségedre lesznek, bevezetnek a bolygók és csillagok táncának titkaiba, azok hatásaiba és sugallataiba. A Csillagok útján című könyvvel te is könnyebben megértheted a nagyobb összefüggéseket. 

Ebben az e-könyv kategóriában nemcsak útmutatókat, de regényeket is találsz. Weaver Andrea könyvei egyszerre lebilincselőek, és történeteken keresztül tanítanak. Kiváló példa erre A jövő krónikája, amely világunk nagy igazságaira világít rá.

Bármilyen, ezoterikus témával kapcsolatos kérdésed is van, szeretettel várunk a DiBookon, ahol azonnal beszerezheted a neked legmegfelelőbb válaszokat!