A számítástechnika a leggyorsabban fejlődő tudományág, amivel nem könnyű lépést tartani. Éppen ezért érdemes a legújabb kiadványok közül válogatni – elvégre a folyamatosan változó tudásanyagnak csak az alapjai hasonlóak - de ha visszagondolunk a lyukkártyás vagy mágnesszalagos megoldásokra, már ott is csak elméleti hasonlóságot lehet felfedezni a jelenkori számítógépekkel. Éppen ezért ebben a témában határozottan ajánljuk az e-könyvek beszerzését – elkerülendő, hogy öt-tíz év múlva a lejárt információk érintetlenül porosodjanak a polcokon.

A DiBook e-könyv kínálatában igyekszünk naprakészek maradni. A home office elterjedésével rendkívül fontossá vált a munkatársakkal való kapcsolattartás. Ehhez nyújt segítséget a 101 tipp videókonferenciákhoz címmel megjelent kötet.

A témához kapcsolódóan az egyre fejlődő, és mindennapjaink részévé váló mesterséges intelligencia veszélyeire hívja fel a figyelmet Dr. Kökényesi Bartos Attila.

A Modern átverések című könyv a digitális világban elterjedt csalási módszerekről, és azok megelőzéséről szól, és nyújt segítséget mind IT szakembereknek, mind laikusoknak. 

Ha kérdésed van az informatikával kapcsolatban, akkor nézz körül nálunk bátran, és te is találni fogsz hasznos e-könyveket!