A romantika az irodalom egyik legnépszerűbb és legnagyobb kínálattal rendelkező ága. A műfaj valószínűleg magának az életnek köszönheti a népszerűségét, hiszen mindannyian vágyunk egy jól működő párkapcsolatra, családra és gyerekekre – ha nem is most, de az életünk egy szakaszán biztosan. A legnagyobb példányszámban eladott könyvek – a Bibliától és a Harry Pottertől eltekintve – ebből a műfajból kerülnek ki. A jól megírt romantikus történetek pedig egyszerre nevettetnek meg bennünket és fakasztanak könnyekre. 

A DiBook e-könyv kínálatában számtalan romantikus kötetet találsz, számtalan érdekes karakterrel találkozhatsz, és számtalan férfiba szerethetsz bele. Ha rövidebb írásokra vágysz, a klasszikus romantikus füzetek – amelyekkel valószínűleg már az újságárusoknál is találkoztál – hosszú évekre visszamenőleg a rendelkezésedre állnak. A Júlia történetek nem véletlenül értek már meg négyszáznál is több lapszámot, de Romana  és a Szívhang digitális füzetei között is számtalan érdekes, izgalmas, szívhez szóló történetet találsz. Szeress bele te is ezekbe a történetekbe, és hagyd, hogy elvarázsoljanak és kikapcsoljanak a szürke mindennapokból!

Ha nem elég a romantika, hanem forró erotikára is vágysz, J. R. Ward izgalmas, érdekesen megírt férfijai tárt karokkal várnak. Ismerkedj meg legújabb sorozatában a Lánglovagokkal a Perzselő vágy című kötetben! De hasonlóan túlfűtött oldalakkal Borsa Brown  köteteiben is sokszor fogsz találkozni.

Ha pedig régmúlt korokba kalandoznál, abba az időbe, amikor a férfiak még igazi úriemberek voltak, a nők pedig kifinomult hölgyek, A Bridgerton család biztosan neked való. Nem kell megvárnod a Netflixen nagy sikert aratott sorozat folytatásait. A történetet azonnal olvashatod, és olyan meglepetések is érhetnek, amelyeket a sorozatból kihagytak. Kezdd A herceg és énnel, és folytastd Julia Quinn további történeteivel. Ha beleszerettél az írónő stílusába, akkor érdemes a további köteteire is vetned egy pillantást.

Bármilyen romantikára is vágysz, a DiBookon biztosan megtalálod a hozzád illő e-könyveket. Akkor is érdemes szétnézned, ha nem feltétlenül vagy szerelmes hangulatban, mert a romantikus krimik között másféle izgalmakat is találsz.