A sport, legyen szó küzdő-, verseny- vagy csapatsportról, az életünk fontos része, és a táplálkozás mellett egészségünk megtartásának egyik legfőbb eszköze. Ha érdekel valamelyik sportág, akár a nagy sikert elért versenyzők tekintetében, akár te magad is űzni szeretnéd, érdemes a témában található szakirodalmat is elolvasnod róla.

A DiBook e-könyv kínálatában válogatva bizonyára te is találsz érdeklődésednek megfelelő kötetet. Ha érdekel a labdarúgás, az e-könyveink között megtalálod A magyar futball aranykorának történetét és Messi könyvét is. A Csendes vezetés pedig a futball mögött rejlő pszichológiáról rántja le a leplet.

Ha te is a száguldás szerelmese vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a McLaren sztorikat, amely kötetben több mint hétszáz érdekes történetet találsz.

A tenisz iránt érdeklődőknek Marija Sarapova saját tollából származó, Megállíthatatlan címmel megjelent kötete, vagy Roger Federer életének történetét kínáljuk.

Ha pedig csobbannál, akkor a fiatal szír úszóversenyző életének megrázó történetét ajánljuk figyelmedbe, Pillangó címmel.

Bármelyik sportág is érdekel, a DiBookon minden bizonnyal megtalálod a legjobb köteteket a témában.