A család a legfontosabb tényező egy ember életében, ez határozza meg, hogy honnan jön, a neveltetése hatással van az egész felnőtt korára. A családról és a gyermeknevelésről szóló e-könyvek sokasága próbál segítséget nyújtani ehhez a fontos kérdéshez. Legyen szó párkapcsolatról, szülő-gyermek közötti viszonyról, boldog gyermekkorról vagy a traumák feldolgozásáról, a téma rendkívül sokrétű és rendkívül érzékeny. 

Akár gyermekvállalás előtt állsz, akár már vannak gyermekeid, biztosan rengeteg kérdésed merült fel a nevelésükkel kapcsolatban. Ebben próbálunk neked segítséget nyújtani a DiBookon, ahol egy helyre gyűjtöttük a gyermekneveléshez szükséges tudnivalókat. A segítségedre lesz benne Vekerdy Tamás pszichológus, aki több szempontból is körüljárja a kisgyermeknevelés kérdéseit, és megtalálja a válaszokat. Kamaszkorú gyerekekhez a Szeretetre éhezve című kiadványt ajánljuk, amelyben találó kérdések és válaszok szerepelnek az ifjúságról. 

Azonban egy család nemcsak a gyerekekről szól, hanem az egészséges, boldog párkapcsolattal kezdődik. A romantikán és a szerelmen túl rengeteg kérdésben kell egyezniük a feleknek, és számtalan problémával kell közösen szembenézniük. Ehhez nyújt segítséget Mihalec Gábor Gyűrű-kúra című kötete, de az író további könyveiben is hasznos tudnivalókat gyűjtött össze. 

A témához tartozik még a várandósság és az idősgondozás kérdése is, amelyekre szintén kínálunk neked útmutatókat a DiBookon.

Ha kérdésed van a témában az ismerkedéstől a gyermeknevelésig, akkor mindenképpen nézz szét a DiBook széles kínálatában, mert biztosan megtalálod a választ!