Beleolvasok

Új korszakváltás -  2., bővített kiadás

Halmos Antal

Lépésváltás eredménye a könyv.
A szerző - megelégelve, ami a politikai színtereken zajlik - hátat fordított ennek a kegyetlen világnak, és a mesék birodalmában keresett menedéket. Megírta a mesekönyvét, mielőtt azonban ki tudta volna adni, üldözőbe vette a negyedik technológiai forradalom, a mesterséges intelligencia és társai. Naponta értesült a legfrissebb fejleményekről. Gyorsan megkereste a téma hírcsatornáit, majd tudományos forrásait, és csapdába esett. Lépésváltás mellett döntött: laikusként megírta ezt a könyvet, amelynek első vázlatai meglepő elismerést váltottak ki. Volt, aki "nem tudtam letenni" felkiáltással üdvözölte, többen méltatták hiánypótlóként, rendkívül időszerűként.
Annak ellenére, hogy kifejezetten kerülte a politikai aspektusokat, nem sikerült teljesen kikerülnie: tapadnak a témakörhöz, mivel nagyhatalmak berkeiben érlelődnek, és a hatalmi harc fegyverei, mégpedig nemcsak a gazdasági harc rendkívül fontos tényezőiként, hanem tényleges fegyverekként is.
Az egész világnak figyelemmel kell kísérnie a fejlődését: az emberiségre gyakorolt számtalan jó hatása mellett ijesztő veszélyeket is hordoz magában. Az utóbbiak kivédése csak nemzetközi összefogással lehetséges.

3 790 Ft
3+1

A szerző további művei

Teljes lista

Ezek is érdekelhetnek

Teljes lista